FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μέσα σε δύο κατηγορίες ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Τα στατιστικά δικαίωνουν και επαληθεύουν τον τίτλο που «κατέκτησε» φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, αυτόν την καλύτερης επαρχιακής ομάδας.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για φέτος και ο ΠΑΣ Λαμία όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά τερμάτισε και στην 7η θέση που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Λαμίας φέτος ανακυρήχθηκε ως η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα της SuperLeague και όχι άδικα μιας και ήταν μέσα στην καλύτερη εφτάδα του πρωταθλήματος, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο Ελλάδος και κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Επιπλέον, αν κοιτάξει κανείς και τα στατιστικά του πρωταθλήματος θα δει πως ο ΠΑΣ Λαμία πρωταγωνιστεί και εκεί σε δύο από τις σημαντικότερες κατηγορίες.

Αρχικά, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται μέσα σε αυτές που έχουν δώσει τις περισσότερες εύστοχες πάσες, έχοντας 1432 και τερματίζοντας στην 4η θέση.

Τέλος, το σήμα της Λαμίας θα το δούμε και στις αποκρούσεις, όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος είχε 54, τερμάτισε 3η με συνολικά 138 αποκρούσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button