Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Φορτσάρει» για το επόμενο πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Δομοκού!

Φέτος μπορεί ο στόχος της ομάδας του Αχιλλέα Δομοκού να ήταν «χαμηλός» όμως για του χρόνου ετοιμάζουν «γερό μπάσιμο»… σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας, να μην έχει τελειώσει ακόμη καθώς παραμένει μία αγωνιστική ακόμη αλλά και τα μπαράζ ανόδου, παρόλο αυτά αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν.

Νωρίς είναι! Θα πεις κανείς, αλλά καλύτερη να είσαι έτοιμος από νωρίς… παρά να τρέχεις στο παραπέντε!

Μία ομάδα η οποία έχει αυτό το σκεπτικό, είναι και ο Αχιλλέας Δομοκού…

Η ομάδα από τον Δομοκό φέτος μετά από αρκετό καιρό ανασυντάχθηκε και δημιούργησε μία ομάδα από παιδιά της περιοχής αλλά και από την Λαμία με σκοπό τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Ο φετινός στόχος ήταν αρκετά χαμηλός, μιας και δεν υπήρχαν απαιτήσεις για το κάτι παραπάνω. Όμως, στο επόμενο πρωτάθλημα οι άνθρωποι του Αχιλλέα θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας ένα σκαλί (μπορεί και δύο) πιο ψηλά απ΄όσο από φέτος.

Η στελέχωση της νέας ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές τόσο από τη Β΄Φθιώτιδας όσο και από την Α΄, οι οποίοι θα ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο του συλλόγου και την βοηθήσουν να αναρριχηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες.

Βέβαια, παρά τις σημαντικές μεταγραφές-ενισχύσεις, στον Δομοκό κρατούν χαμηλά το κεφάλι, δουλεύουν αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες… για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button