Άλλα αθλήματα

Ανοίγει η αυλαία στα ημιτελικά των πλέι-οφ Α1

Με το πειραϊκό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Εθνικό, ανοίγει  σήμερα  η αυλαία της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, ενώ στο άλλο ζευγάρι, Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης τίθενται αντιμέτωποι αύριο  (9/5) στο Λαιμό.

Οι σειρές ολοκληρώνονται στις δύο νίκες, με τις νικήτριες ομάδες να εξασφαλίζουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, που προγραμματίζεται να αρχίσουν στις 20 Μαϊου.

Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Εθνικού έχουν πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να κρίνουν τίτλους και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την πρόκριση σε δύο παιχνίδια, ως τυπικά γηπεδούχοι και την Παρασκευή (8/5) ως φιλοξενούμενοι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έχει ήδη επιτυχημένη χρονιά, μετά την πρόκριση επί του Υδραϊκού στην Α΄ φάση των πλέι-οφ, και περισσότερο έχει στο μυαλό της τους «μικρούς» τελικούς, όπου μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Στα ματς της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-7 και 19-7…

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button