ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου… για όλους και για όλα!(vid)

Ειλημμένη απόφαση η αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ειλημμένη απόφαση η αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ξεκάθαρος αλλά και «χείμαρρος» μαζί ήταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, προς τα ελάχιστα ΜΜΕ της πόλης έδωσαν το παρών.

Πάμε να δούμε εντελώς περιληπτικά τις δηλώσεις του, καθώς θα ακολουθήσει βίντεο με όλη την συνέντευξη:

Η απόφαση να φύγει!

Ειλλημένη απόφαση το να αποχωρήσει από την ομάδα και οι λόγοι είναι αρκετοί αλλά ο κυριότερος είναι η υγεία του, όπου όπως τόνισε ο ίδιος προέχει και δεν θα έβαζε τίποτα πάνω από αυτή.

Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αυτό που τόνισε είναι πως παραμένει στην ομάδα με πιο ανενεργό ρόλο, δηλαδή κάθε ημέρα που θα περνάει θα ασχολείται όλο και λιγότερο και πλέον αναλαμβάνουν να τρέξουν τον σύλλογο οι συνεργάτες του που ήταν όλο τον καιρό δίπλα του, δηλαδή το ΔΣ της ΠΑΕ.

«Σήμερα σας ανακοινώνω ότι αποφασίστηκε εδώ με τα παιδιά και το ζήτησα εγώ προσωπικά, για λόγους σοβαρούς ότι η αποχώρηση μου είναι γεγονός. Από σήμερα δλδ θα ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερο και διοικητικά θα αναλάβουν ότι ευθύνες είχα εγώ τα άλλα τα παιδιά. Αποχωρώ από την ομάδα, όχι αποχωρώ την πετάω και την κλείνω γιατί μπορούσα να κάνω και αυτό, αποχωρώ από την ομάδα διοικητικά, δεν μπορώ. Και υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω να τους λέω συνέχεια που μου απαγορεύουν να βρίσκομαι σε εντάσεις και όλα αυτά, υπάρχουν λόγοι επαγγελματικοί γιατί δεν ξέρω πόσο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και πόσο στο εξωτερικό. Επίσης θέλω να πω κάτι που με έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό και επειδή εγώ δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram, να πω στους φιλάθλους αυτούς που τους έχω κουράσει ότι πλέον θα τους ξεκουράσω και δεν θα ασχολούνται με εμένα…»

Η ομάδα για φέτος!

Η ομάδα, όπως τόνισε ο Παπαϊωάννου θα συνεχίσει κανονικά, αυτό που θέλει όμως είναι μέχρι το τέλος του έτους να παραδώσει τις μετοχές του, αν αυτό καταστεί δυνατό. Ζήτησε, όποιος επιχειρηματίας μπορεί και θέλει να αναλάβει την ομάδα ας ζητήσει να βρεθούνε, έτσι ώστε να εγγυηθεί για κάποια ζητήματα και μετέπειτα να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα της Λαμίας φέτος θα συνεχίσει την προσπάθειά της ανενόχλητη, με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία γίνεται και με όσα μέσα διαθέτει!

Το τόνισε και το υπογράμμισε αρκετές φορές σήμερα ο Παπαϊωάννου, πως εγγυάται την ομαλή πορεία της ομάδας για φέτος!

Για το ΑΦΜ της ομάδας:

Όπως σημείωσε ο Παπαϊωάννου, τις τελευταίες ημέρες τον πήρανε τηλέφωνο ορισμένοι για το ΑΦΜ της ομάδας. Αυτό είχε προϋπόθεση η ομάδα να μετακομίσει… Η απάντηση που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήταν αρνητική, ενώ σήμερα στις δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής «Το ΑΦΜ της Λαμίας το έφτιαξα εγώ εδώ στην πόλη αυτή και αν είναι να σβήσει, θα σβήσει εδώ!».

Για τον Αλέξη Κούγια:

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε (ελάχιστα μιας και δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθεί) και στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να σπιλώσει την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Αυτό που τόνισε ήταν πως οι δηλώσεις περί 2εκατ. € που εισέπραξε πέρυσι η Λαμία ήταν ψευδείς και θα αποδειχθούν, ενώ στο τέλος κατέληξε λέγοντας πως μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο, τώρα που αποχωρεί, θα είναι να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος και να δείξουν στον Κούγια ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button