Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα τρία κενά του νέου ποδοσφαιρικού χάρτη της Ελλάδας… και ο ΠΑΣ Λαμία!

Μετά και τα τρία χθεσινά ματς στα μπαράζ ανόδου της Football League, υπάρχουν ελάχιστες εκκρεμότητες για το ποιος θα παίζει που στις νέες επαγγελματικές κατηγορίες

«Κάτοχο» βρήκαν εχθές τα 3 από τα 4 εναπομείναντα «εισιτήρια» για τη Football League, καθώς Θεσπρωτός, Ιωνικός και Τρίγλια ξεπέρασαν στις ρεβάνς τα εμπόδια των Νίκη Βόλου, Αιολικού και Νέστου Χρυσούπολης αντίστοιχα.

Πλέον με τα υπάρχοντα δεδομένα και με γνώμονα τις πρωτόδικες αποφάσεις που έχουν παρθεί (π.χ. αφαίρεση βαθμών σε ορισμένες ομάδες όπως ο Απόλλων Λάρισας), απομένουν ελάχιστα κενά ώστε να διαμορφωθεί ο «χάρτης» των τριών νέων επαγγελματικών κατηγοριών.

Ενα για κάθε μία, καθώς ΟΦΗ και Πλατανιάς θα συγκρουστούν στα μπαράζ των «μεγάλων» (η μία ομάδα θα είναι του χρόνου στη Super League 1 και άλλη στη Super League 2), ενώ Διαγόρας και Καλαμάτα διεκδικούν τη 14η θέση της Football League.

Super League 1 (13/14)  
ΑΕΚ
ΑΕΛ
Αρης
Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος
Βόλος ΝΠΣ
Λαμία
Ξάνθη
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ
ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς (με βάσει τις πρωτόδικες αποφάσεις) θα συγκρουστούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ και ο νικητής θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Super League 1.
Super League 2 (11/12) 
ΑΕ Καραϊσκάκης
ΑΟΧ/Κισσαμικός
Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Σμύρνης
Δόξα Δράμας
Εργοτέλης
Κέρκυρα
Λεβαδειακός
Παναχαϊκή
ΠΑΣ Γιάννινα
ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς (με βάσει τις πρωτόδικες αποφάσεις) θα συγκρουστούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ και ο χαμένος θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στη Super League 1.
Football League (13/14) 
Αιγάλεω
Ασπρόπυργος
Βέροια
Ηρακλής
Θεσπρωτός
Ιάλυσος
Ιωνικός
Καβάλα
Κρόνος Αργυράδων
Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας
Τρίγλια
Τρίκαλα
ΕΚΚΡΕΜΕΙ: Απομένει η ρεβάνς του ζευγαριού Διαγόρας Ρόδου-Καλαμάτα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Μεσσηνία, ενώ οι νησιώτες επικράτησαν στο πρώτο ματς με 1-0.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button