Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήραν το διπλό τα Καμένα Βούρλα… με πρωταγωνιστή τον Λάτο!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Β΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Δαφνησιακού Αρκίτσας υποδέχθηκε τον ΑΟ Καμένων Βούρλων, στο μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας.

Η ομάδα των Καμένων Βούρλων έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Λάτο, ο οποίος έκανε χατ-τρικ, πήρε τη νίκη με σκορ 2-4 στην έδρα του Δαφνησιακού Αρκίτσας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα των Καμένων δεν είχε άλλα περιθώρια για γκέλα και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον έμπειρο σέντερ φορ της πήρε μία σπουδαία νίκη και πλέον πάει στο τελευταίο ματς για να τα δώσει όλα για όλα.

Τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους τα πέτυχε ο Καραπέτσας, ο οποίος έκανε αρχικά κόντρα στη ροή του ματς το 1-0, ο Λάτος απάντησε για τα Καμένα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 1-2.

Ο Καραπέτσας έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, ενώ ο Τσαπάρας έκανε το 2-3 για να έρθει και πάλι ο Λάτος να γράψει το τελικό 2-4.

Το σημειώσουμε, πως το ένα γκολ από τα τρία που πέτυχε ο Βαγγέλης Λάτος ήταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς καθώς επιτεύχθηκε έπειτα από ανάποδο «ψαλίδι» στη γραμμή της μεγάλης περιοχής της Αρκίτσας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button