Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρωταθλήτρια της Α’ Φθιώτιδας η Αταλάντη!

Για την 6η αγωνιστική των Play off της Α Φθιώτιδας το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε την Αταλάντη.

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play off της Α Φθιώτιδας ήταν η ομάδα της Αταλάντης, η οποία με πρωταγωνιστές τους Παππο και Μπουγιωτα κέρδισαν με 2-2 το Νέο Κρίκελλο κατακτώντας το πρωτάθλημα καθώς και την άνοδο στην Football League 2.

Το ματς:

Στο 8′ ο Λυτακης έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Τζιβελέκη, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Τσαντήλας του είπε ένα μεγάλο όχι…

Εφτά λεπτά αργότερα και έπειτα από γέμισμα στην περιοχή του Κρίκελλου, ο Πάππος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα.

Σουτ του Τζιβελέκη στο 20′ ο Τσαντήλας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 27′ ο Σακκάς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τζιβελέκης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Έπειτα από αρκετή πίεση της Αταλάντης, ο Πάππος με πλασέ από κοντινή απόσταση και έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Κρίκελλου, έκανε το 0-1 βάζοντας “φωτιά” στο γήπεδο.

Η ομάδα Αποστόλου προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάππα, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από το τέρμα του Μερμίγκη.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια άλλη καλή ευκαιρία.

Το ματς πήρε φωτιά όταν ο Λέντας έπειτα από σέντρα του Παπαναστασίου με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 49’…

Με το καλημέρα σας οι παίκτες του Νέου Κρικέλλου έφεραν το ματς στα ίσια και το παιχνίδι απέκτησε ξανά ενδιαφέρον.

Η χαρά του Κρίκελλου δεν κράτησε πολύ καθώς στο 52′ ο Μπουγιώτας με πλασέ προ κενής εστίας έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-2.

Ο Τζιβελέκης δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τσαντήλα, με σουτ εκτός περιοχής όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Τεράστια ευκαιρία για το Κρίκελο όταν ο Δημητρέλης πέρασε ωραία τον αντίπαλο του, ο Θεοχάρης ήταν ολομόναχος αλλά μπερδεύτηκε, άφησε τη μπάλα για τον Καυκια, αλλά κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι μας έκρυβε πολλές συγκινήσεις στο τέλος καθώς ο Λέντας με ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-2 όμως όλα είχαν τελειώσει.

Το 2-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με την Αταλάντη να κατακτά το πρωτάθλημα της Α Φθιώτιδας και συνάμα την άνοδο στην Football League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέο Κρίκελλο: Τσαντήλας, Ν. Λάππας, Μάνδαλος, Συγγούνης, Χαντζής, Παπανάγνος, Λατσούδας, Γ. Λάππας, Λέντας, Παπαναστασίου, Φλέσσας

Αναπληρωματικοι: Σακκάς, Σαρρής, Δημητρέλης, Ράπτης, Ξηρομερίτης, Καυκιάς, Θεοχάρης

Αταλάντη: Μερμίγκης, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Τσακανίκας, Κραβαρίτης, Μπουγιώτας, Τζιβελέκης, Πάππος

Αναπληρωματικοι: Τσανούλας, Κωνσταντίνου, Κλωτσοτήρας, Παπαγεωργίου, Μιχαήλ, Μπαρτζουλιάνος, Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button