Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Καθαρίζει» με την 3η θέση η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή νίκησε με 2-1 τον Παναιγιάλειο και είναι ξανά σε απόσταση ασφαλείας για την 3η θέση.

Η Παναχαϊκή νίκησε εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο με 1-2 και διατήρησε την ίδια διαφορά από τους διώκτες της στην 3η θέση.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μωραΐτης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσάπαλου, ενώ στο 6’ ο Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ. Με ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Πολυχρόνη, έκανε το 0-1. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι στο 40’ έκαναν το 0-2 με τον Μωραΐτη να στέλνει ξανά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, αλλά ο Αποστολόπουλος πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Σταματή να ευστοχεί στο πέναλτι του Αντωνακόπουλου.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (56’ Κανάλς), Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος (46’ Χαρίτος), Αγιούποφ (72’ Κόκκορης), Ζαφειράκης, Σκαρτσίλας, Σταματής.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μακρυδημήτρης (17’ Αποστολόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος (15’ Πλέγας), Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος (76’ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button