Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξεκίνημα με «τεσσέρα» για ΠΑΟΚ!

Τα πρώτα δείγματα γραφής υπό το βλέμμα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε ο ΠΑΟΚ, που στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία νίκησε 4-0 την βελγική Τουμπίζ.

Ο Στανόγεβιτς στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες μία σε κάθε ημίχρονο. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο παρέταξε τους Μελισσά, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Δεληγιαννίδη, Ενρίκε, Σακχόφ, Τσίμιροτ, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδη και σκόραραν οι Πρίγιοβιτς και Ενρίκε και στο δεύτερο τους Σιαμπάνη, Δεληγιαννίδη (τραυματίστηκε ο Λεβέκ στο ζέσταμα, αλλιώς θα αγωνιζόταν αυτός, ο πρώτος αντικαταστάθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Λημνιό), Δημητρίου, Πούγγουρα, Μάτος, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Κάτσε, Κάμπος, Κουλούρη, Ζάιρο με σκόρερς τους Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Σαφώς όποιο και αν ήταν το σκορ είτε ο ΠΑΟΚ κέρδιzε 1-0 είτε 10-0 δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ, κάθως οι παίχτες έχουν πραγματοποιήσει μόλις λίγες προπονήσεις με τον νέο τους κόουτς και στην ουσία τώρα μαθαίνουν την φιλοσοφία του, και έπειτα η Τούμπιζ δεν είναι ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ, καθώς αγωνίζεται στην Β’ εθνική κατηγορία του Βελγίου.

Γενικότερα το σημερινό φιλικό παιχνίδι αποτέλεσε κάτι σαν προπόνηση για τους παίχτες του ΠΑΟΚ. Το μόνο συμπέρασμα που θα μπορούσαμε να βγάλουμε είναι η προτίμηση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ στο 4-4-2 αφού ο δικέφαλος του βορρά έπαιξε με αυτόν τον σχηματισμό και στα δύο ημίχρονα. Από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στα θετικά του σημερινού ματς την διάθεση που είχαν οι παίχτες κάτι που φάνηκε στο γήπεδο, όπως άλλωστε και το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας κάτι που είναι οφθαλμοφανές εδώ και πολύ καιρό.

Επομένως αναμένουμε το φιλικό της Παρασκευής (7/7) με αντίπαλο την Γάνδη για τα πρώτα συμπεράσματα για τους νεαποκτηθέντες και γενικότερα για της δυνατότητες του φετινού ΠΑΟΚ.

πηγή: paokvoice

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button