Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νέο Κρίκελλο: «Παίκτες, προπονητής και διοίκηση είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

Διαβάστε το μήνυμα της διοίκησης του Νέο Κρίκελλου, μία ημέρα μετά τον αγώνα με την Αταλάντη για την 6η αγωνιστική των play off της Α΄Φθιώτιδας.

Το πρωτάθλημα τελείωσε για το Νέο Κρίκελλο, με μία ισοπαλία που έδωσε το τρόπαιο στην Αταλάντη, τον μεγάλο φετινό αντίπαλο της ομάδας του Γιάννη Αποστόλου.

Παρόλο αυτά, η διοίκηση της ομάδας έστειλε το δικό της μήνυμα για τη φετινή σεζόν, έδωσε τα συγχαρητήριά της σε παίκτες και προπονητή, αλλά τόνισε κιόλας πως υπάρχει μπροστά ένας ακόμη στόχος και αυτός δεν είναι άλλος από το Κύπελλο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τι κι αν δε καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που νιώθουμε είναι υπερηφάνεια για τη προσπάθεια όλων.

Παίχτες, προπονητής και διοίκηση είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας,αλλά αυτό δεν μας ήταν αρκετό απέναντι στην Αταλάντη την οποία συγχαίρουμε και τις ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ΄Γ εθνική.
Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι,ένας ακόμη τελικός.

Το Σάββατο η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου θα διεκδικήσει το κύπελλο ΕΠΣ Φθιώτιδας στο ΔΑΚ, πάλι αντιμέτωπη με την Αταλάντη.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία αλλά ταυτόχρονα και με πίστη στις δυνατότητες της Ομάδας μας,η κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι ο θετικός επίλογος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button