Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε το πρώτο της τρόπαιο η Μίντιλαντ!

Κρίθηκε στα πέναλτι το τρόπαιο…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΑΝΙΑΣ – ΤΕΛΙΚΟΣ

Μπρόντμπι – Μίντιλαντ: 1-1, 3-4 πεν.

(Ντόμινικ Κάιζερ 21′ – Χάνσεν 6′)

Μπρόντμπι και Μίντιλαντ αναμετρήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Δανίας με τους τυπικά φιλοξενούμενους να κατακτούν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι! Ισόπαλη 1-1 από το πρώτο ημίχρονο η κανονική διάρκεια του αγώνα, χωρίς γκολ το παιχνίδι και στην ημίωρη παράταση.

Το σκορ για τη Μίντιλαντ άνοιξε στο 6′ ο Χάνσεν ενώ το 1-1 πέτυχε στο 21′ ο Ντόμινικ Κάιζερ. Οι δύο ομάδες δε ξαναβρήκαν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία μέχρι τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου αλλά ούτε και στην παράταση κι έτσι μοιραία οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα», η Μίντιλαντ κατέκτησε το κύπελλο με σκορ 3-4 χάρη στα χαμένα πέναλτι δύο παικτών της Μπρόντμπι. Αρχικά ο σκόρερ Ντόμινικ Κάιζερ και στη συνέχεια ο Γιόσιπ Ραντόσεβιτς ήταν οι μοιραίοι για την Μπρόντμπι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο ούτε μέσω του πρωταθλήματος καθώς πολυ δύσκολα θα τερματίσει εντός της πρώτης τριάδας.

Από την άλλη, η Μίντιλαντ έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League πίσω από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button