Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Μαϊκέλ Μέσα!

Έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην Λας Πάλμας, τον κεντρικό χαφ Μαϊκέλ Μέσα, θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Επί τάπητος έχει θέσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της η ΑΕΚ που θέλει να ενισχυθεί μεταξύ άλλων και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μία από τις περιπτώσεις που «δουλεύει» ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο Μαϊκέλ Μέσα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται για τον 28χρονο κεντρικό μέσο της Λας Πάλμας ο οποίος συνεργάστηκε το πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς με τον Ισπανό τεχνικό στην ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Μάλιστα, ο Μάσα αγοράστηκε έναντι 700.000 ευρώ από την Ταραγόνα άμα τη άφιξη του Χιμένεθ στην Λας Πάλμας. Ο ύψους 1,88 άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή σε πιο δημιουργικό ρόλο ως 8άρι και 10άρι, ενώ έχει πάρει συμμετοχές και σε πιο ανασταλτική θέση καθώς και τα πλάγια.

Πέρα από την σωματοδομή του ο Μάσα συνδυάζει physical game, τεχνικές αρετές και ικανότητα να παίζει ως «κρυφός». Γεννηθείς στην Τενερίφη στις 4 Ιουνίου 1991, ο υψηλόσωμος χαφ έχει θητεία μεταξύ άλλων σε Λαγκούνα, Οσασούνα ενώ φέτος είχε 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ θέλει παίκτες που να γνωρίζει για μία θέση που έχει και άλλον υποψήφιο, μιας και δεν αποκλείεται να προκύψει κενό στον άξονα με τις ανακατατάξεις.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button