Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν εντυπωσιάζει η Μπαρτσελόνα!(vid)

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Βιγιαρεάλ με 2-1 αλλά η εικόνα της ήταν «προβληματική» για ακόμη μια φορά.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Βιγιαρεάλ με 2-1 αλλά η εικόνα της ήταν «προβληματική» για ακόμη μια φορά.

LA LIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-1

Γήπεδο: Καμπ Νόου

Η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της, κέρδισε τη Βιγιαρεάλ με 2-1 αλλά για ακόμη μια φορά δεν έπεισε ενώ στο ημίχρονο αποχώρησε και ο Μέσι με ενοχλήσεις.

Για πρώτη φορά ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα οι Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν και μόλις στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Αργεντινού, ο Γάλλος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι άνοιξε το σκορ. Και μάλιστα στο 15’ ο Αρτούρ με τρομερό σουτ από 25 μέτρα, άφησε άγαλμα τον Ασένχο κι έκανε το 2-0. Παρά τα δύο γκολ η Μπαρτσελόνα δε δημιούργησε άλλους κινδύνους και στο 44’ το πλήρωσε καθώς ο Καθόρλα έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Τερ Στέγεκν έκανε λάθος εκτίμηση κι έτσι ήρθε το 2-1.

Μάλιστα ο Μέσι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο 30ο λεπτό ενώ στο 48’ ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε νέο σουτ του Καθόρλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το σουτ του Σουάρες πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 69’ ο Τερ Στέγκεν έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Μόι Γκόμεθ. Στο 79’ ο Φάτι με το που μπήκε, άλλαξε όμορφα με τον Γκριεζμάν αλλά από κοντά αστόχησε, ενώ στο 80’ έκανε νέα όμορφη ενέργεια και  σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέδο, Φίρπο, Μπούσκετς, Σέρχι Ρομπέρτο (62’ Ντε Γιονγκ), Αρτούρ, Μέσι (46’ Ντεμπελέ), Σουάρες (78’ Φάτι), Γκριεζμάν

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πένια, Αλμπιόλ, Κιντιγιά, Πάου Τόρες, Ιμπόρα, Ανγκισά, Οντιβέρος (57’ Εκαμπί), Τσουκβουέζε, Καθόρλα (77’ Μπάκα), Ζεράρδ Μορένο (67’ Μόι Γκόμεθ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button