FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δημούτσος: «Λιγόστεψαν οι πιθανότητες… αλλά εμείς πιστεύουμε στην πρόκριση!»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία, ο «κυανόλευκος» αμυντικός χαφ, Ελίνι Δημούτσος.

Αυτό που τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Cosmote TV» ο Έλληνας χαφ είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας πρόσεψε περισσότερο και δεν δέχθηκε φάσεις, όμως στο δεύτερο η πίεση της ΑΕΚ έγινε ασφυκτική και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, έκρινε το παιχνίδι.

Τώρα, όσο αφορά τη ρεβάνς, σημείωσε πως οι πιθανότητες λιγόστεψαν, όμως τίποτα δεν χάθηκε ακόμη και πως πιστεύουν όλοι μέσα στην ομάδα πως μπορούν να προκριθούν…

Πιο αναλυτικά ο Δημούτσος δήλωσε τα εξής:

Γιατί άλλαξε η εικόνα του ματς στην επανάληψη: «Δεν δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα προσέχαμε περισσότερο να μην δεχτούμε φάσεις, γιατί ξέραμε καλά ότι απόψε ήταν το πρώτο μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ εμφανίστηκε πιο πιεστική. Έχει και μεγάλη ποιότητα παικτών και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Φάνηκε η ποιότητα της ΑΕΚ στα τελευταία μέτρα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις πιθανότητες της Λαμίας ενόψει της ρεβάνς: «Λιγοστέψαν πολύ οι πιθανότητες, αλλά εμείς θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε το καλύτερο και πιστεύουμε ότι μπορούμε και να προκριθούμε. Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες χρειάζεται και λίγο τύχη. Άλλες φορές την είχαμε, σήμερα όμως δεν την είχαμε».

Για το αν η Λαμία βγάζει κούραση στο δεύτερο ημίχρονο από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Με τον Πανιώνιο μετά το 60′ -δεν ξέρω πως το είδατε εσείς- αλλά θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά για να πάρουμε το ματς και είχαμε ευκαιρίες. Τώρα, για απόψε, όταν παίζεις με την ΑΕΚ και δεν μπορείς να κρατήσεις τη μπάλα σίγουρα θα κουραστείς και αυτό έφταιξε σήμερα. Δεν κρατήσαμε όσο έπρεπε τη μπάλα, η ΑΕΚ επιτιθόταν συνέχεια και μετά το πρώτο γκολ έπρεπε και εμείς να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ανοιχτήκαμε και έτσι δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ».

Για το αν με την είσοδο των Επστάιν, Μπερτόγλιο, Πίτι ζητήθηκε ισοφάριση, ή να κρατήσουν μπάλα: «Ο Επστάιν μπήκε πριν το πρώτο γκολ και από ότι κατάλαβα έπρεπε να βγει ο Μπαράλες επειδή είχε κάρτα. Σίγουρα όμως από τη στιγμή που ο Επστάιν έχει ταχύτητα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί περισσότερο τον χώρο. Αυτό δεν μας βγήκε, αλλά εγώ θεωρώ πως το πρόβλημα ήταν πως δεν κρατήσαμε τη μπάλα όσο έπρεπε. Αν κρατούσαμε τη μπάλα παραπάνω και πιο ξεκούραστοι θα ήμασταν και περισσότερη αυτοπεποίθηση θα είχαμε. Μείναμε αρκετά πίσω, η ΑΕΚ το κατάφερε αυτό και συγχαρητήρια της».

απομαγνητοφώνηση: lamiaole

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button