Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αποστόλου: «Μπράβο στα παιδιά μου/ Συγχαρητήρια στον φίλου μου Μάκη»

Το δικό του «ταμείο» έκανε μετά και τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο προπονητής του Νέο Κρίκελλου, Γιάννης Αποστόλου.

Μία εξαιρετική χρονιά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες για το Νέο Κρίκελλο. Η ομάδα της Φθιώτιδας, έφτασε και κοντά στον τίτλο της Α΄κατηγορίας αλλά και στο Κύπελλο της ΕΠΣΦ, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στους δύο θεσμούς.

Τώρα, το δικό του ταμείο έκανε ο προπονητής των επιτυχιών του Κρίκελλου, ο Γιάννης Αποστόλου, ο οποίος μέσω μίας ανακοίνωσης του στο facebook είπε ένα μεγάλο «μπράβο» στους παίκτες του ή αλλιώς όπως τους αποκαλεί στα «παιδιά» του ενώ αφού έδωσε την δική του εξήγηση για τις στιγμές του ποδοσφαίρου, έστειλε τα συγχαρητήριά του, στον φίλο του και νταμπλούχο Φθιώτιδας, Μάκη Ζαχορόπουλο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του κ. Αποστόλου:

Το ποδόσφαιρο έχει όμορφες ιστορίες,ήρωες,μεγαλείο αλλά και ανασφάλεια,δάκρυα και πόνο..Ο πρωταθλητισμός ειναι μια παρεξηγημένη έννοια, κάνω πρωταθλητισμό δεν σημαίνει βγαινω πρώτος αλλά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βγω πρώτος!!!Θέλω λοιπόν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου μέσα στο γήπεδο για τη φετινή πορεία της ομάδας…Παιχτες που κάθε μέρα με εξεπλειταν με τις προσωπικότητες τους τη δύναμη και την αντοχή τους,δίνοντας το σωμα και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα ξεχωριστά!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ για ολα οσα καταφέρατε για όλα όσα υπομεινατε,σας ευχαριστώ πολυ όλους ..Συγχαρητήρια στον φιλο μου Μάκης Ζαχαρόπουλος για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του φέτος.Καλή πορεία στην ομαδα της Αταλάντης στο καινούργιο της ξεκίνημα στη Γ Εθνική!!!!! Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μου που ήταν δίπλα μας σε ό,τι κι αν χρειαστήκαμε……Καλο καλοκαίρι σε όλους?⚽️?

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button