Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Λοκρού Αταλάντης!

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του Λοκρού Αταλάντης, για τη φετινή επιτυχημένη χρόνια που μόλις ολοκληρώθηκε.

Την τέταρτη θέση κατάφερε να πάρει τελικά ο Λοκρός Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και μια επιτυχημένη χρόνια στην Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε εχθέ.

Η διοίκηση του συλλόγου ανήρτησε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση στο facebook η οποία απευθύνεται σε όλους αυτούς που βοήθησαν φέτος την ομάδα στην πορεία της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα κατάταξης η ομάδα μας πήρε την τέταρτη θέση στην Γ εθνική του νοτίου ομίλου .

Ή χρονιά ήταν γεμάτη από πολλά και ανάμικτα συναισθήματα, μια χρονιά που μας έδωσε ακόμα περισσότερες εμπειρίες και ερεθίσματα για να προχωρήσουμε στο μέλλον.

Τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε δίπλα μας τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας και φυσικά τους φιλάθλους μας, που γέμιζαν το κλειστό της Αταλάντης κάθε Κυριακή και συνόδευσαν την ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες.

Οι φίλοι μας είναι αυτοί που μας κράτησαν ψηλά το ηθικό και μας έδωσαν την δύναμη για να τα καταφέρουμε. Σε όλους αυτούς οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας.

Το ΔΣ ΛΟΚΡΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, εκ βάθους καρδίας, όλους όσους βοήθησαν, συμπαραστάθηκαν, δούλεψαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε να αγωνίζεται για μια ακόμη χρονιά, στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις εταιρείες που προβλήθηκαν με την ομάδα μας καθώς και όλες τις εταιρείες της περιοχής που συμμετείχαν με διαφημιστικές πινακίδες :

1. ΒΙΑΝΕΞ ΑΒΕΕ
2. ΕΖΑ Α.Ε
3. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΕΒΕ

Ο ΛΟΚΡΟΣ, αναγνωρίζοντας την αγάπη της πόλης και την προσφορά των φίλων του, είναι έτοιμος να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να χαρίσει για μια ακόμη χρονιά μεγάλες συγκινήσεις και σπουδαίους αγώνες, παραμένοντας ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Δήμου Λοκρών διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητικό πολιτισμό του τόπου μας.

Το όραμα μας για τον Λοκρό και την Αταλάντη θα γίνει πραγματικότητα με την στήριξη και την αγάπη και την συμμετοχή όλων.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button