Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε τη Φιορεντίνα η Mediacom

Δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times αποκαλύπτει πως σύντομα θα ανακοινωθεί η πώληση της Φιορεντίνα στην εταιρεία Mediacom.

Υπό την επίβλεψη της JP Morgan, η εταιρεία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις, πριν από ένα χρόνο, με την οικογένεια Ντε Λα Βάλε και οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο αντίτιμο, 135 εκατομμύρια ευρώ.

Η Mediacom είναι μια εταιρία η οποία αναλαμβάνει την επικοινωνία και σχεδιάζει στρατηγικές ανάπτυξης άλλων εταιρίες. Αυτή την στιγμή έχει υπό τη σκέπη της ούσα υπεύθυνη για τα μεγαθήρια Adidas, Coca-Cola, Dell, Mars, NBC Universal, P&G, Shell, Sony και άλλες εταιρίες τέτοιου επιπέδου. Είναι η πρώτη εταιρία που έχει βραβευτεί την ίδια χρονιά με όλα τα μεγάλα βραβεία του τομέα ενασχόλησής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, η Mediacom είχε προσπαθήσει να πάρει ξανά τη Φιορεντίνα, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό, με την εταιρεία να στρέφεται στη Μίλαν, χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, η Mediacom ζήτησε τη μεσολάβηση της JP Morgan και έτσι επιτεύχθηκε το deal για την αγορά της Φιορεντίνα.

Η οικογένεια Ντε Λα Βάλε θα αποχωρήσει από την Φιορεντίνα έχοντας βάλει συνολικά 221 εκατομμύρια ευρώ από το 2002 που «μπήκε» στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button