ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία-Κηφισιά: Αμφότερες για την επιστροφή στις νίκες

Στη Φθιώτιδα αναμετρώνται οι Λαμία και Κηφισιά στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σέντρα στις 17:30.

Στη Φθιώτιδα αναμετρώνται οι Λαμία και Κηφισιά στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σέντρα στις 17:30.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο μια φορά ακόμη, για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η Κηφισιά επιστρέφει στο γήπεδο της Λαμίας ως φιλοξενούμενη, αφού το έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές ως έδρα στο φετινό πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1 και στο Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0.

Η Λαμία στα εννέα τελευταία ανεξάρτητα έδρας έχει μια νίκη, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδό της, ενώ στα τελευταία πέντε εντός έχει μια νίκη με τους Ερυθρόλευκους, μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τρεις ήττες, από Παναθηναϊκό, Βόλο και Πανσερραϊκό.

Η Κηφισιά έχει οκτώ αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της και μετρά έξι ήττες και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι με 1-1. Η μία απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη και η άλλη με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Η Κηφισιά είναι η τελευταία ομάδα που πρόσθεσε το όνομά της στη λίστα με τις συμμετοχές στην A’ Εθνική/Super League και έγινε η 70η ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία. Η Λαμία ήταν η 68η το 2017-18 και ανάμεσα τους ήταν ο Βόλος που έκανε την παρθενική του συμμετοχή το 2019-20.

Στην αναμέτρηση της με το νεοφώτιστο Βόλο, η Λαμία το 2019-20, επικράτησε με 1-0 στην έδρα της και ηττήθηκε με 1-0 στη Μαγνησία, ενώ η αναμέτρηση τους για τα Playouts ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: –

Διαβάστε επίσης

Back to top button