FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη… με ικανοποιητική εμφάνιση!

Ένα αρκετά καλό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΣ Λαμία στο φιλικό τεστ απέναντι στην ΑΕΛ, στο σημερινό παιχνίδι του ΔΑΚΛ.

Ο Μιχάλης Φράγκος στο 60΄απάντησε στο γκολ του Μλαντένοβιτς του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Χρήστος Κουκόλης μετά το γύρισμα του πρώτου σκόρερ έδωσε τη νίκη στην ομάδα το με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Λαμίας με την ΑΕΛ.

Το ματς:

Το φιλικό ξεκίνησε με τον Εβγκέν Μπούτνικ να κάνει την ατομική ενέργεια, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά ψηλά άουτ, μόλις στο 2΄αυτή η φάση.

Για την άλλη, λίγα δεύτερα αργότερα ο Λαγός πραγματοποίησε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 5΄ο Βασιλαντωνόπουλος πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε την συρτή σέντρα όμως, παρόλο που η μπάλα πέρασε μπροστά από τα πόδια του Ακόστα, ο Ισπανός δεν μπήκε στη φάση, όπου θα μπορούσε να πετύχει το γκολ.

Στο 15΄ο Βάντερσον κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ. Ο Παπαργυρίου ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε ένα καλό σουτ αλλά πέρασε μισό μέτρο άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κουκόλης έκανε ένα σωτήριο τάκλιν στα πόδια του Ντέλετιτς, πριν προλάβει ο Σέρβος να βγάλει τη σέντρα στον αμαρκάριστο Ναζλίδη.

Στο 22΄ο Άντρονικ, έβγαλε καταπληκτική σέντρα προς την περιοχή της ΑΕΛ, η οποία βρήκε μόνη της τον Ακόστα, ο οποίος έκανε κάτι σαν κεφαλιά, ολομόναχος, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μλαντένοβιτς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση των αμυντικών του ΠΑΣ και με δυνατό σουτ από τα 20 μέτρα άνοιξε το σκορ με δυνατό στρωτό σουτ.

Μετά το γκολ η ομάδα του Αντωνίου έμεινε αρκετά ψηλά και μάλιστα, στο 30΄ο Ναζλίδης έκανε μία απίστευτη ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αμυντικούς και έβγαλε τη πάσα στον Λαγό, ο οποίος ευτυχώς δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα.

Στο 40΄ο Βάντερσον πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε την ατομική ενέργεια αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Το 0-1 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολλές αλλαγές και στις δύο ομάδες, αλλά στον ΠΑΣ Λαμία υπήρχε και αλλαγή σχήματος, μιας και ο Τεννές έπαιξε με 5-4-1, με τους Πριντέτα, Κουκόλη και τον Μπεν Τζεμιά να παίζουν στην άμυνα και τον Μιχάλη Φράγκο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 53΄ο Κριζμάν πήρε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε ωραία στην περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά ο Χουμπόεφ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ. Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, στο 55΄όταν ο Μπουλούλης εκτέλεσε το κόρνερ, αρχικά έδιωξαν οι αμυντικοί με τον Λινάρδο να επαναφέρει την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Φράγκος δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το 1-1 ήρθε στο 59΄όταν ο Φράγκος πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε ωραία το κορμί του και με ωραίο πλασέ έφερε το σκορ στα ίσια. Μετά το γκολ του Φράγκου, η Λαμία ανέβασε τον ρυθμό της και έχασε καταπληκτική ευκαιρία όταν ο Λινάρδος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε την πρώτη ντρίπλα και εξαπέλυσε το δυνατό ψηλοκρεμαστό, όμως ο Θεοδωρόπουλος του είχε «όχι» με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 70΄ο Λινάρδος έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παντελιάδης από τα αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα με την μπάλα να στρώνεται εκτός περιοχής. Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας έκανε το σουτ απευθείας αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου μετά από διπλή προσπάθεια.

Ο Λινάρδος συνέχισε τις πολύ καλές ενέργειες και στο 80΄πέρασε από τα αριστερά δύο αμυντικούς αλλά το πλασέ κόντραρε σε τρίτο αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Η ομάδα του Τεννέ πίεζε και ανά διαστήματα έβγαζε καλές αντεπιθέσεις, αλλά και στην άμυνα μετά την αλλαγή του σχήματος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο.

Στο 90΄ο Φράγκος έκανε ωραία το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κουκόλης πετάχτηκε στην μικρή περιοχή της ΑΕΛ και με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφαρίκα για το τελικό 2-1.

Πολύ καλύτερη η Λαμια σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δικαίως πήρε τη νίκη…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Άντρονικ, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Ακόστα, Μπούτνικ, Βάντερσον.

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Λινάρδος, Φράγκος, Μπουλούλης, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Μανιάς, Πατσαρούχας.

ΑΕΛ(Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μόρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Λαγός, Φατιόν, Ναζλίδης, Μπλάντενοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετις.

Πάγκος: Σαφαρικας, Κριζμάν, Περόνε, Λεοζίνιο, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Καρατάσιος, Λυκούργος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Μπάλλας, Γκόλιας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button