Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Βόλο!

Την απόκτηση του Αλμπέρτο Ρούσσου και του Λούκας Γκαρσία ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος.

Ο 30χρονος Αργεντινός άσος αγωνιζόταν στην Φινλανδία και την Ίντερ Τούρκου ενώ ο 22χρονος στόπερ στον Πανσερραϊκό.

Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Λούκας Γκάμπριελ Λόπες Γκαρσία, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 Ο Λόπες Γκαρσία ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκουαρανί στη Βραζιλία και από το 2011 έως και το 2014 αγωνίστηκε στη ρουμανική Ceahlăul (33 συμμετοχές, 1 γκολ). Από το 2014 έως και φέτος ο Γκαρσία έπαιζε στη Φινλανδία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα της Χόνκα (3 συμμετοχές), Pallokerho-35 (33 ματς, 5 γκολ) και από το 2016 ενίσχυσε την Ίντερ Τούρκου της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος. Στην πρώτη του χρονιά είχε 11 συμμετοχές, τη δεύτερη κατέγραψε 32 συμμετοχές και σκόραρε 5 φορές, ενώ φέτος είχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 14 ματς και 2 τέρματα».

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Αλμπέρτο Ρούσσου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Ηρακλή, Πανθρακικό και Σερκλ Μπριζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Γιούβεντους.

Ο Ρούσσος επίσης έχει 22 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button