Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πλάνα για Λαμία, με το μυαλό στη Φενέρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα σχέδιά του για το ματς στη Λαμία, έχοντας στο μυαλό του και το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα σχέδιά του για το ματς στη Λαμία, έχοντας στο μυαλό του και το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος», αλλά δεν μπορεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην σκεφτεί και το επόμενο παιχνίδι, με τη Φενέρμπαχτσε για το Conference League.

Ο Βάσκος τεχνικός κάθε άλλο παρά υποτιμά τη Λαμία, αλλά καλείται να κάνει μια διαχείριση δυνάμεων, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και απαιτητικά. Στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Ορτέγκα δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, με τον Κίνι και τον Ρίτσαρντς να φαντάζουν ως εναλλακτικές. Ο Όρτα ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά ίσως μπει κάποια στιγμή στο ματς, για να αποκτήσει ρυθμό, αλλά Έσε και Τσικίνιο χρειάζονται ανάσες.

Ο Ποντένσε θα λείψει και από το ματς με τη Λαμία, αλλά και από αυτό με τη Φενέρμπαχτσε και μένει να φανεί αν ο Μασούρας θα πάρει τη θέση του ή ο Ζέλσον Μαρτίνς. Τέλος, ο Ελ Κααμπί δεν βγαίνει από την κορυφή της επίθεσης και ο Γιόβετιτς ίσως παραμείνει σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button