ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Μιχάλη!

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος.

Τετάρτη 8 Νεομβρίου σήμερα και γιορτάζουν οι ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΓΑΒΡΙΗΛ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΑΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΙΑ  ΜΙΧΑΕΛΑ  ΜΙΧΑΛΗΣ  ΡΑΦΑΗΛ  ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΣΤΑΜΑΤΙΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.

Η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία έχει τον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος γιορτάζει και το Lamiasports του εύχεται χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και επιτυχίες και να χαίρεται την οικογένειά του.

Ας δούμε ένα μικρό αφιέρωμα για τον Μιχάλη Φράγκο:

Ο Φράγκος είναι γεννημένος στις 20/3 του 1990 στη Ρόδο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Κ20 του Θρασύβουλου.

Έπειτα, αγωνίστηκε στη μεγάλη ομάδα της Φυλής, ενώ το 2009 πήρε μεταγραφή για την Πρέβεζα.

Μετά την Πρέβεζα αγωνίστηκε στους Διαγόρα Ρόδου, ΑΣ Ρόδου, Πανηλιακό και Φωκικό, ώσπου το 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη μας τη Λαμία, για να αγωνιστεί στον ΠΑΣ.

Τον επόμενο χρόνο αποχώρησε για την Καλλιθέα όπου έκαστε έναν ολόκληρο χρόνο εκεί. Το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Σπάρτης.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε και πάλι ως ελεύθερος από την Σπάρη στον ΠΑΣ Λαμία και φέτος θα φοράει την «κυανόλευκη» φανέλα.

Φέτος με τον ΠΑΣ, έχει παίξει σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή, ενώ σε δύο αγώνες για το Κύπελλο με ΑΕΚ και Καλλιθέα αγωνίστηκε βασικός.

Δείτε και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα ποδοσφαιριστή:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button