Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Αρχή με ντέρμπι στο Copa America!

Στοιχηματικές προβλέψεις από τον Χρήστο Βενίδη και το us-sportsbet.com. 

Ένα προσωπικό πρόβλημα δεν μας επέτρεψε να ανεβάσουμε προτάσεις εχθές.

Στις προχθεσινές προτάσεις κάναμε το απόλυτο 5 στα 5 στον τελευταίο τελικό στο NBA και στο μπέιζμπολ στο παιχνίδι ανάμεσα στους Μέτς και τους Κάρντιναλς.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο από τοCopa America φυσικά και με μπέιζμπολ.

COPA AMERICA : ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ (01:00 | 16.6.2019)

Με ντέρμπι θα ξεκινήσει ο θεσμος στην 1ηαγωνιστική του 2ου Ομίλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία. Οι δυο ομάδες είναι από τις καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης αλλα εχουν πολλά χρόνια να διακριθούν. Η Αργεντινή ελπίζει να αφήσει πισω της τις παιδικές ασθένειες που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και να πάρει ξανα το τρόπαιο μιας και πέρασαν 26 χρονια από την τελευταία φορά που κατάκτησε τον τίτλο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και τις στοιχηματικές προτάσεις στο us-sportsbet.com

COPA AMERICA : ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΠΕΡΟΥ (22:00)

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις μικρομεσαίες ομάδες του θεσμου. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξι τον θεσμο. Το Περού είναι ποιοι δεμένη ομάδα από την Βενεζουέλα, αλλα η Βενεζουέλα δεν υστερεί καθόλου  σε ταλέντο. Αναμένεται μεγάλη μάχη μιας και οποιος κερδίσει θα πάρει προβάδισμα για την δεύτερη θέση του ομίλου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και τις στοιχηματικές προτάσεις στο us-sportsbet.com

ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ : REDS vs RANGERS (02:10 | 16.6.2019)

Δυνατο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες σε διαφορετικη τροχια θα γίνει στο Σινσινάτι. Οι μεν Ρέιντζερς κυνηγούν από νωρίς την είσοδο τους σταplayoffs και οι Ρέντς μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο βράδυ για καμία από της δυο ομάδες. Οι Ρέιντζερς είναι σε καλή κατάσταση αλλα οι Ρέντς όταν ξεκινάν καλα τον αγωνα  δεν εχουν αντίπαλο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και τις στοιχηματικές προτάσεις στο us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button