Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ακαδημίας Μώλου στον Α.Ο ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ΑΟ Σκάρφειας εξέδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου.

Ο λόγος της ανακοίνωσης ήταν η πρόσκληση για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που έλαβε χώρα το Σάββατο 15/6 στο γήπεδο της Σκάρφειας, με την πολωνική ακαδημία Akademia Piłkarska Reissa.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Μώλου έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Α.Ο ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ τον πρόεδρο της κοινότητας κ.Νίκο Ζαχαρόπουλο και το Μάκη Μουστάκα για τη πρόσκληση και τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού το Σάββατο 15/06/19 στο γήπεδο της Σκάρφειας με τη Πολωνική ακαδημία Akademia Piłkarska Reissa που φιλοξενούσε ο σύλλογος του Α.Ο ΣΚΑΡΦΕΙΑΣ.

Σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο που ο σύλλογος, ο κ.Ζαχαρόπουλος και κ.Μουστάκας το είχαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Δώσατε την ευκαιρία και την μοναδική εμπειρία στα παιδιά μας, για έναν αγώνα με ξένη ακαδημία, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας αλλά και στο προπονητή μας.

Επίσης όλες τις μέρες που τους φιλοξενούσατε να δούμε προπονήσεις και τη φιλοσοφία και νοοτροπία ενός συλλόγου του εξωτερικού και να συνομιλήσουμε με τους ανθρώπους τους.

Το μόνο λυπηρό ήταν η πολύ μικρή προσέλευση κόσμου και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Πολωνική ακαδημία στη περιοχή μας και αυτό δείχνει την αδιαφορία όλων της περιοχής μας στο να δούμε κάτι διαφορετικό,ίσως κάτι πιο όμορφο ή στο να πάρουμε κάποιες ιδέες και να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Σκάρφειας, τιμή μας η πρόσκλησή σας να αγωνιστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο για το καλό της ομάδα σας αλλά και του χωριού σας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button