FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτος βαθμός… με σκόρερ Αντέτζο!

Ο Ντάνιελ Αντέτζο σε ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στο σκοράρισμα φτάνοντας τα 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Για την 4η αγωνιστική της SuperLeague o ΠΑΣ Λαμία πήρε τον πρώτο του βαθμό παίρνοντας την ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Παναιτωλικό, σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερη αλλά η μπάλα σε καμία περίπτωση δεν τους έκανε το χατήρι, αντιθέτως ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με γκολ του Μάζουρεκ.

Το 1-1 ήρθε από τον Επστάιν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Μανά έπειτα από λάθος του Βασιλαντωνόπουλου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Δέλλα.

Ένα πέναλτι όμως στις καθυστέρησεις του παιχνιδιού έκρινε την ισοπαλία. Ο Μαστούρ εκτέλεσε, ο Κυριακίδης απέκρουσε όμως ο Αντέτζο ήρθε σαν «τρένο» και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-2, δίνοντας τον πρώτο βαθμό στον ΠΑΣ για φέτος.

Το ματς:

Στο 2΄ο Μπερτόλιο κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Κυριακίδη. Ο ίδιος ο Αργεντινός ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης του είπε «όχι» αν και η εκτέλεση ήταν καταπληκτική.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, ο ΠΑΣ Λαμία έχασε μία ακόμη τεράστια ευκαιρία, όταν ο Επστάιν έκανε καταπληκτική ενέργεια, περνώντας με κούρσα δύο αντιπάλους του, πάτησε περιοχή όμως το πλασέ που δοκίμασε έδιωξε με τα πόδια ο Κυριακίδης.

Στο 21΄και μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαράλες, ο Μπερτόλιο μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά ο πορτιέρο του Παναιτωλικού αντέδρασε και πάλι σωστά, διώχνοντας το πλασέ του Αργεντινού.

Ο Μάρκος Πάουλο στο 26΄εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί του ΠΑΣ δεν έδιωξαν σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα ο Μάζουρεκ να πιάσει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Σαράνοφ, νικώντας τον Σέρβο τερματοφύλακα της Λαμίας για το 1-0.

Εντελώς άδικο αυτό το 1-0, καθώς ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, όπου ο ΠΑΣ Λαμία πίεζε, έχανε ευκαιρίες και ήταν πραγματικός κυρίαρχος του αγώνα.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Μανούχος ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ του Τσοκάνη, για οφσάιντ. Ο Έρικσον έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στην άμυνα της Λαμίας, αλλά ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση με τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι του έγκαιρα.

Η Λαμία έχασε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά ο Παναιτωλικός σκόραρε με εκπληκτικό γκολ του Μάζουρεκ στο 27′. Ακυρώθηκε σωστά γκολ του Τσοκάνη ως οφσάιντ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Έτσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο των δύο ομάδων στο Αγρίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να μπαίνει πολύ άσχημα, με πολλά λάθη και να θυμίζει την ομάδα του 2ου ημιχρόνου στο Περιστέρι.

Στο 53 ο Βάντερσον εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφτασε απευθείας στα χέρια του Κυριακίδη. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αναστασιάδης έκανε τραγικό λάθος, ο Ντίας πήρε την μπάλα έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μοράρ ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Σαράνοφ αλλά το σουτ πέρασε αρκετά άουτ, ευτυχώς για την ομάδα του Χάβου.

Στα επόμενα λεπτά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απειλούσε ουσιαστικά, χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 60΄ο Χακίμ Μαστούρ πέρασε αλλαγή κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, μπαίνοντας στη θέση του Καραμάνου.

Το 1-1 ήρθε στο 74΄όταν ο Μπερτόλιο έβγαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Ντένις Επστάιν, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για την ισοφάριση της Λαμίας μέσα στο Αγρίνιο.

Επιτέλους η Λαμία έστω και σε εκείνο το λεπτό πήρε αυτό που άξιζε από το πρώτο λεπτό κιόλας. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα για την ομάδα της Φθιώτιδας δεν συνεχίστηκαν καθόλου καλά.

Στο 89΄ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε ένα ακόμη τραγικό λάθος, καθώς εντός της περιοχής της ομάδας του, αντί να διώξει τη μπάλα αυτός τον κράτησε, την έχασε από τον Καμαρά, με τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού να σουτάρει ο Σαράνοφ έδιωξε αρχικά αλλά η μπάλα έφτασε στον Μανά, ο οποίος έκανε το 2-1.

Αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΣ Λαμία αυτή δεν ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Ο Μαστούρ στις καθυστερήσεις έβγαλε τη σέντρα προς τον Μπαράλες, αυτός πήδηξε αλλά ο Ενέα έβαλε το χέρι του διώχνοντας τη μπάλα με τον διαιτητή Μανούχο να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαστούρ, ο οποίος αρχικά νικήθηκε απο τον Κυριακίδη όμως ο Ντάνιελ Αντέτζο ήρθε σαν τρένο και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Αργκούς, Μιχάι, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ.

Αναπλητωματικοί: Γιαννακόπουλος, Μανά, Λουσέρο, Ρότσα, Χαντάκιας, Λιάβας, Καμαρά.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραμάνος, Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Καρυπίδης, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Καραγκούνης, Τσούκαλος, Μαστούρ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button