ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Ένα νέο φιλολογικό φροντιστήριο άνοιξε στη Λαμία! Φροντιστήριο «ΠΡΩΤΟ» – Χρίστος Π. Γαληρόπουλος!(pics)

Αν θες να’ σαι πρώτος, έλα στο ΠΡΩΤΟ!

«Αγαπητοί γονείς- φίλοι μαθητές,
Έπειτα  από 19 χρόνια ενασχόλησής μας με την φροντιστηριακή εκπαίδευση, δημιουργήσαμε ένα νέο εκπαιδευτικό χώρο, το ΠΡΩΤΟ φιλολογικό φροντιστήριο.

Κατανοώντας ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας θέτουμε ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τους γονείς τους και σύμφωνα με τις αυξημένες απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού συστήματος δεσμευόμαστε στα εξής:

– Παροχή γνώσεων από έμπειρους φιλολόγους καθηγητές με υψηλό επίπεδο κατάρτισης επιπέδου Master.

– Οργάνωση ολιγομελών τμημάτων ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών.

– Έγκαιρη εκμάθηση της νέας απαιτητικής διδακτέας ύλης, ώστε ο μαθητής να είναι άρτια προετοιμασμένος για τις εξετάσεις του.

– Κάλυψη των μαθησιακών ελλείψεων με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις.

– Προγραμματισμένα διαγωνίσματα ανά δεύτερο Σαββατοκύριακο για την πλήρη εμπέδωση της ύλης.

-Φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις με τους μαθητές μας στηριγμένες στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

-Εξειδικευμένη κοινωνιολόγος για το νέο μάθημα της θεωρητικής κατεύθυνσης.

-Ειδικός σύμβουλος σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού για την υπεύθυνη  ενημέρωση για τις νέες σχολές και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

-Ενημέρωση των γονιών σε τακτικές συναντήσεις, για την πορεία των παιδιών τους.

-Πρόγραμμα αριστείας  και ανταποδοτικής μείωσης των διδάκτρων σε αριστούχους μαθητές.                                                                    
Διεύθυνση σπουδών
Χρίστος Π. Γαληρόπουλος
MS.c Φιλόλογος Α.Π.Θ

Οι χώροι του φροντιστηρίου μας!

Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα!

Ο Χριστος Π. Γαληρόπουλος γεννήθηκε στη Λαμία. Ειναι απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master ιστοριας του τμήματος Ιστοριας και αρχαιολογιας του Α.Π.Θ. Έχει εργαστεί στη δευτεροβαθμια εκπαιδευση καθώς και σε δομές του Υπουργειου Παιδειας.Ειναι μέλος του κεντρου ελληνικης γλωσσας και μελος του σωματος αξιολογητων του υπουργειου παιδειας για την πιστοποιηση της ελληνικης γλωσσας. Αρθρογραφει σε επιστημονικά εκπαιδευτικα περιοδικα καθως και στον τοπικό ηλεκτρονικό τυπο στστηματικά. Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Εφη Ζαχαρή με την οποια εχουν δυο παιδια.

Η Έφη Ζαχαρή γεννήθηκε στη Καρδίτσα και ζει από το 2006 στη Λαμία.Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.Έχει εργαστεί στη δευτεροβαθμια εκπαίδευση καθώς και σε φροντιστηριακά κέντρα.Έχει 18ετη εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.Έχει ασχοληθεί με όλα τα μαθήματα της θεωρητικής κατέυθυνσης.Είναι παντρεμένη με τον φιλόλογο Χρίστο Γαληρόπουλο με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button