FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρακτικά αδύνατο να έρθει στη Λαμία ο Τσόσιτς!

Μπορεί ορισμένα δημοσιεύματα να θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να κινείται για τον δανεισμό του Ούρος Τσόσιτς, όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Διαφορετικά παρουσιάζει τα δεδομένα περί δανεισμού του Ούρος Τσόσιτς από τον ΠΑΣ Λαμία, το gazzetta.gr. Αδύνατο το να έρθει στην ομάδα της Λαμίας ο Σέρβος σέντερ μπακ καθώς αρχικά το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο για να το «καλύψει» η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα σε άλλη ομάδα από την Ένωση.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Για δανεισμό σε ομάδα εκτός των συνόρων συνεχίζει να «ψάχνεται» ο Ούρος Τσόσιτς στην ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται.

Ο Σέρβος αμυντικός έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο με τον παίκτη από τις αρχές του καλοκαιριού να βρίσκεται σε αναζήτηση προτάσεων.

Ο Τσόσιτς, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr εδώ και τρεις εβδομάδες, ενδιαφέρεται για δανεισμό και συγκεκριμένα σε ομάδα του εξωτερικού, με αρκετές πιθανότητες τελευταία να συγκεντρώνει και η Τουρκία.

Το ίδιο είναι κάτι που θέλει και η ΑΕΚ, να δανείσει δηλαδή τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Τα σενάρια που θέλουν τον Τσόσιτς να συνεχίζει δανεικός στη Λαμία δεν έχουν βάση, κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι πρακτικά δύσκολο λόγω του ύψους του συμβολαίου του.

ΑΕΚ και Τσόσιτς πάντως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να κλείσει σύντομα ο δανεισμός του παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button