Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα:Γκολ και θέαμα

Καλησπέρα και…καλή βραδιά που λέμε! Μεγάλη βραδιά, βραδιά εκλογών για τη χώρα μας αλλά αυτό θα μας αφήσει πλήρως αδιάφορους καθώς σήμερα έχουμε ένα γεμάτο, καλοκαιρινό κουπόνι με αγώνες από τα νοκ άουτ του Κόπα Άφρικα, τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα, Φινλανδία και Σουηδία στο προσκήνιο.

Από όλα θα έχουμε σήμερα με πίστη για κάτι καλό. Για να δούμε, τι κρατήσαμε:

16:00 Νόρσεπινγ-Χέκεν: Ξεκινάμε με την πρώτη μας επιλογή που προέρχεται από την Όλβενσκαν της Σουηδίας με το σημαντικό παιχνίδι της Νόρσεπινγ με την Χέκεν. Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο τους με την γηπεδούχο να είναι 6η και την Χέκεν να είναι 5η. Η φιλοξενούμενη έχει κάνει σπουδαίο ντεμαράζ και είναι αήττητη εδώ και 6 ματς. Συγκεκριμένα, έχει 2Ν-4Ι-0Η. Η Νόρσεπινγ έχει κατά 45% εντός έδρας gg με την Χέκεν να έχει εκτός έδρας το ίδιο ποσοστό. Σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και είναι επικίνδυνη. Η Νόρσεπινγ σκοράρει στα περισσότερα εντός. Με βάση όμως το κίνητρο του ματς για έξοδο στην Ευρώπη, τη φόρμα τους και την προϊστορία, που έχουν συνεχόμενα gg, πάμε σε αυτό κι εμείς. GG στο 1.70 (Betshop).

19:00 Μαδαγασκάρη-Λ.Δ.Κονγκό: Πηγαίνουμε στο Κόπα Άφρικα και βρίσκουμε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς με την Μαδαγασκάρη να κάνει την έκπληξη, να περνά πρώτη από τον όμιλό της και να πέφτει πάνω στο έμπειρο Κονγκό. Δύσκολο ματς, μπορεί να είναι το τελευταίο των Μαλαγάσιων καθώς και άπειροι είναι και την καλύτερη ομάδα δεν έχουν. Η Μαδαγασκάρη έκανε δύο νίκες και μία ισοπαλία και το Κονγκό προκρίθηκε με μόνο μία νίκη κάνοντας δύο ήττες. Το Κονγκό είναι πιο έμπειρο, έχει δύο νίκες με 2-1 και 1-6 απέναντι στην Μαδαγασκάρη. Και τα δύο με αμφίσκορο. Πιθανόν να έχουμε ξανά αμφίσκορο ειδικά με τέτοιες άμυνες. Πάμε σε ακόμα ένα gg στο 2.20 (Betshop).

22:00 Αλγερία-Γουϊνέα: Ολοκληρώνουμε το Κόπα Άφρικα με ένα ξεκάθαρο φαβορί, την Αλγερία που υποδέχεται την Γουϊνέα. Οι Αλγερινοί έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στη φάση των ομίλων, έκαναν το 3/3, τερμάτισαν πρώτοι, και πλέον έχουν πλεονέκτημα απέναντι σε μια Γουϊνέα που δείχνει αδύναμη. Αήττητη η Αλγερία που δεν έχει καλή παράδοση με την Γουϊνέα. Η Γουϊνέα είχε όλα τα δυνατά αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία και ήττα. Με τέτοια αστάθεια και με μια σοβαρή Αλγερία δε θα έχει ελπίδα. Πάμε με το φαβορί, τον άσο και την πιο δυνατή ομάδα. Άσος στο 1.65 (Stoiximan).

23:00 Βραζιλία-Περού: Σπουδαίος τελικός με το Περού να αντιστρέφει την εικόνα που είχε δείξει πριν καιρό και να κάνει την μεγάλη έκπληξη φτάνοντας στον μεγάλο τελικό. Η Βραζιλία απλά επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και θα παίξει στο κοινό της ακόμα έναν τελικό. Και οι δύο χώρες έχουν κατακτήσει το τρόπαιο. Συμπτωματικά, το Περού μετά το 5-0 από την Βραζιλία στη φάση των ομίλων συνήλθε και με νίκες απέναντι σε Βολιβία και Χιλή, με ενδιάμεση πρόκριση στα πέναλτι επί της Ουρουγουάης, πέρασε στον τελικό. Είναι ομάδα που πλην του παιχνιδιού με την Ουρουγουάη και την Βενεζουέλα, σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια και αν θέλει η Βραζιλία να μην δεχτεί μια τεράστια έκπληξη στο σπίτι της, είναι υποχρεωμένη να σκοράρει άνω του ενός γκολ. Άλλωστε, με το Περού έχει πρόσφατα ένα 2-0 κι ένα 5-0. Με αυτό θα πάμε. Βραζιλία – Περού  όβερ 1.5 γηπεδούχου στο 1.54  (Stoiximan).  Καλή τύχη!

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο διαδικτυακό στοίχημα αλλά και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος, όπως το δυνατό σημείο ημέρας μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την σελίδα του Sportbet.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button