Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Με 4 επιλογές σε 2 παιχνίδια!

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, 6 στα 8 σημεία περάσαν εχθές από τις προτάσεις μας σε μια πολύ καλή στοιχηματικά μέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις για την φάση των 16 στο Africa Cup Of Nations. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις.

Africa Cup Of Nations : ΜΑΛΙ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 19:00

Το Μαλι με δυο νίκες και μια ισοπαλία στον όμιλο βρέθηκε να αντιμετωπίζει σήμερα την Ακτή Ελεφαντοστού στην φάση των 16.  Απέναντι σε μια ομαδα με τόσο ταλέντο όπως είναι η Ακτή θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι προσεχτικά . Η Ακτή δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής παρά τις δυο νίκες στον όμιλο, ενώ είναι ομαδα με πολύ ταλέντο δυσκολεύεται στην δημιουργία. Δύσκολο σταύρωμα και για τις δυο ομάδες και θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ ένταση. Και οι δυο ομάδες παίζουν με παρόμοιο στυλ με την Ακτή να έχει περισσότερο ταλέντο και λύσεις. Το Μαλι θα μπει προσεχτικά και θα ψάξει την κόντρα.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Africa Cup Of Nations : ΓΚΑΝΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ 22:00

Η Γκάνα προκρίθηκε στην φάση των 16 με δυο ισοπαλίες και μια νίκη στον όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου ήρθε ισόπαλη με το Μπενίν με 2-2 και στο δεύτερο πήρε πάλι ισοπαλία από Καμερούν χωρίς σκορ. Η Τυνησία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αποσπώντας τρεις ισοπαλίες στον όμιλο. Στο πρώτο παιχνίδι έφερε 1-1 με την Αγκόλα, στο δεύτερο 1-1 με το Μάλι και στο τρίτο 0-0 με την Μαυριτανία.  Δύσκολο και για τις δυο ομάδες το σημερινό παιχνίδι χωρίς σαφές φαβορί. Και οι δυο γνωρίζουν ότι ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα τους δώσει προβάδισμα στο σκορ και ψυχολογικό αβαντάζ .

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις προβλέψεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button