ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη μία ο Παντίδος… και από την άλλη ο Μελιόπουλος!(pics+vid)

Δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προέκυψαν σήμερα από δημοσιεύματα για τον ΠΑΣ Λαμία. Νίκος Παντίδος από τη μία... Δημήτρης Μελιόπουλος από την άλλη.

Δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προέκυψαν σήμερα από δημοσιεύματα για τον ΠΑΣ Λαμία. Νίκος Παντίδος από τη μία… Δημήτρης Μελιόπουλος από την άλλη.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Νίκος Παντίδος φέρεται να έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ δίνει δανεικό τον Δημήτρη Μελιόπουλο και η ομάδα του Μάκη Χάβου ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπου αγωνίζονται σε θέσεις που «πονάει» η Λαμία μιας και ο Παντίδος είναι κλασσικός σέντερ μπακ, ενώ ο Μελιόπουλος μπορεί πολύ εύκολα να παίξει στη θέση των στόπερ παρόλο που είναι αμυντικό χαφ.

Το LamiaSports τώρα θα σας παρουσιάσει το Who is Who των δύο παικτών για να γνωρίζεται και εσείς περί τίνος πρόκειται!

Νίκος Παντίδος

Ο Νίκος Παντίδος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 1991 στην Αθήνα, είναι 28 ετών έχει ύψος 1.86μ. και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ!

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει περάσει επίσης από τις ομάδες του Ηλυσιακού, του Αιγάλεω, του Εθνικού Αστέρα, του Άρη, του Πανιωνίου, του Άρη Λεμεσού, της Μπάνσκα Μπίστριτσα, του ΟΦΗ και της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τις περισσότερες συμμετοχές του ο Παντίδος τις πραγματοποίησε με τη φανέλα του Πανιωνίου, όπου έπαιξε σε 59 ματς της SuperLeague, ενώ έχει από 27 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης και του Εθνικού Αστέρα και 22 ματς με το Αιγάλεω.

Συνολικά, ο Αθηναίος σέντερ μπακ έχει παίξει σε 62 ματς της SuperLeague και 85 παιχνίδια της Football League.

 

Δημήτρης Μελιόπουλος

ΟΙ Δημήτρης Μελιόπουλος, γεννήθηκε στην Βεργίνα στις 22 Μαρτίου του 2000, είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Ξάνθης, όπου και ξεχώρισε μιας και αποτέλεσε και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από τα «φυτώρια» της ακριτικής ομάδας.

Με την ομάδα Κ20 της Ξάνθης έχει 5 καταγεγραμμένες συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ με την ανδρική ομάδα έχει παίξει σε 35 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

(ΕUROKINISSI)

Επίσης, ο Μελιόπουλος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας έχοντας 20 συμμετοχές με την Κ20 (2 γκολ), 9 συμμετοχές με την Κ17 (2 γκολ), 4 συμμετοχές με την Κ18, 3 συμμετοχές με την Κ16 και 1 εμφάνιση με την Κ21.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button