Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέντε μεταγραφές… και ανανέωση με τον Μπαντέ για τον Αχιλλέα Δομοκού!

Μία από τις ομάδες που έχει ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού.

Μία από τις ομάδες που έχει ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού.

Έτσι φέτος, με γερές βάσεις από τη περσινή χρονιά, οι άνθρωποι του Δ.Σ του Αχιλλέα δηλώνουν πως αν και είναι η δεύτερη χρονιά στη Β’ κατηγορία, μετά την απουσία της ομάδας από τα πρωταθλήματα της Φθιώτιδας, είναι έτοιμοι για μια πορεία που θα ικανοποιήσει όλους τους ανθρώπους του Δομοκού στοχεύοντας ψηλά στις πρώτες θέσεις και κατά συνέπεια την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία! Έτσι ζητούν τη στήριξη του κόσμου να έρθει στο γήπεδο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Η διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχει κρατήσει όλο τον περσινό κορμό καθώς ανανέωσε και με τον προπονητή Μπαντέ Βασίλειο που κάθισε στον πάγκο και τη περσινή χρονιά ο οποίος γνωρίζει ακριβώς τι έχει να αντιμετωπίσει φέτος.

Ο έμπειρος κόουτς έχει πάνω από 25 χρόνια στα γήπεδα σαν παίχτης αλλά και σαν προπονητής στην Α’ και Β’ κατηγορία συν τοις άλλοις είναι και δικό τους παιδί έχοντας φορέσει την φανέλα της ομάδας στο παρελθόν το 2004-2005.

Τέλος, γνωστοποίησαν πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές των παιχτών που έχουν κριθεί απαραίτητες από προπονητή και διοίκηση. Για να επιτευχθεί ο στόχος έχουν ήδη κλείσει 5 παίχτες οι οποίοι εκτός ικανοί ταιριάζουν απόλυτα στο κλίμα της ομάδας και στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει στο Αχιλλέα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button