ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «σβούρας» για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ο Αλφρέντο Μεχία είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον 29χρονο αμυντικό χαφ!

Ο Αλφρέντο Μεχία είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον 29χρονο αμυντικό χαφ!

Όπως ενημερωθήκατε εχθές από το LamiaSports, ο Αλφρέντο Μεχία έχει προταθεί και εξετάζεται από τον ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκεται για μία εξαιρετική επιλογή αμυντικού μέσου, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα ελληνικών ομάδων.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την ποδοσφαιρική ζωή του Αλφρέντο Μεχία, μέσω ενός μικρού αφιερώματος του LamiaSports.

Αλφρέντο Μεχία

Ο Αλφρέντο Αντόνιο Μεχία Εσκομπάρ ή όπως είναι γνωστός ο Αλφρέντο Μεχία, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1990 στο Yoro της Ονδούρας, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,70μ., είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και μέσος.

Το ποδοσφαιρικό του ταξίδι ξεκίνησε από την ομάδα της χώρας του, την RCD Espana με την οποία αγωνίστηκε και τα τελευταία χρόνια. Με την Espana, αγωνίστηκε συνολικά σε 62 παιχνίδια ενώ πέτυχε 3 γκολ.

Ο Μεχία έχει περάσει επίσης από ακόμη δύο ομάδες της χώρας του, την CD Motagua και την Marathon, όπου σημείωσε 29 και 2 γκολ με την πρώτη και 25  και 1 γκολ με τη δεύτερη.

Τον Αύγουστο του 2016 ο Αλφρέντο έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του για να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού.

Με τον Πανθρακικό ο βραχύσωμος μέσος αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκείνη την εποχή και με τις εμφανίσεις του κέρδισε μία μεταγραφή στην Ξάνθη.

Η ακριτική ομάδα έκανε δικό της τον αμυντικό χαφ από την Ονδούρα, όπου φόρεσε τη φανέλα της για 39 ματς, έχοντας μάλιστα και 2 γκολ.

Όταν αποχώρησε από την χώρα μας, ο Μεχία επέστρεψε στην Ονδούρα για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Espana για να μείνει εκ νέου ελεύθερος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε κάπου εδώ, πως ο Μεχία είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του την Ονδούρα έχοντας από το 2011 48 εμφανίσεις και 1 γκολ!

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μεχία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button