Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έκανε πρόταση στον Μάντζαρη η Ούνικς!

Η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει υψηλή προσφορά στον διεθνή γκαρντ.

Η Ούνικς Καζάν προσέγγισε τον Βαγγέλη Μάντζαρη και εκδήλωσε το ενδιαφέρον της, όπως μετέδωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει καταθέσει πολύ υψηλή προσφορά στον διεθνή γκαρντ, μέσω της οποίας καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος των αποδοχών που προβλέπονται στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Αυτή η νέα συνθήκη δείχνει να επισπεύδει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του 29χρονου πλέι-μέικερ, αφού όπως φάνηκε και στην περσινή σεζόν, δεν αποτελεί τον… αγαπημένο παίκτη του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τον είχε θέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό εκτός βασικού ροτέισον της ομάδας, ειδικότερα στην Euroleague.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Μάντζαρη εκπνέει σε έναν χρόνο και έτσι πιθανή αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό γίνεται πιο απλή, καθώς ακόμα και αν η Ούνικς δεν καλύπτει όλο το συμβόλαιό του, τότε μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεισφέρει ένα πολύ μικρό μέρος, για να ισοφαρίσει τις αποδοχές του διεθνούς Έλληνα γκαρντ.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες στο συγκεκριμένο ζήτημα και ενδεχομένως στα επόμενα 24ωρα να φανεί αν τελικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα γίνει κάτοικος Ρωσίας έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει κατακτήσει 2 Euroleague (2012, 2013) και 3 πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button