Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Σκανδιναβικές επιλογές!

Καλημέρα φίλοι και φίλες και καλό σαββατοκύριακο. Ενώ η ποδοσφαιρική δράση αρχίζει σιγά σιγά να αυξάνεται, έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα από το Κόπα Άφρικα που θα αναλυθούν την αυριανή μέρα.

Καλημέρα φίλοι και φίλες και καλό σαββατοκύριακο. Ενώ η ποδοσφαιρική δράση αρχίζει σιγά σιγά να αυξάνεται, έχουν μείνει κάποια υπόλοιπα από το Κόπα Άφρικα που θα αναλυθούν την αυριανή μέρα. Προς το παρόν και για σήμερα, έχουμε ένα κουπόνι μπροστά μας με όλη τη Σκανδιναβία, με την πρεμιέρα της Ρωσίας και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν όλοι τη νέα σεζόν. Για σήμερα θα ασχοληθούμε με τη Σκανδιναβία αποκλειστικά.

Χόνκα-Χέλσινγκφορς (13:00)

Ξεκινάμε με την πρώτη επιλογή από τη Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα από τη Φινλανδία. Σημαντικό ματς για την Χόνκα που φέτος δείχνει ένα πολύ σοβαρότερο πρόσωπο από πέρσι, δείχνει επικίνδυνη και εντός εμφανίζεται πολύ δυνατή μιας και σε κάθε ματς (εντός έδρας) σκοράρει  άνω του ενός γκολ. Ακολουθούν για αυτή δύσκολα ματς, ντέρμπι για να είμαστε ακριβείς με Ίντερ Τούρκου και Ίλβ και δε θέλει απώλειες. Η Χέλσινγκφορς έχει μόλις 3 βαθμούς  εκτός έδρας και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Συν τοις άλλοις της έχει πέσει, θα λέγαμε βαριά η κατηγορία και δεν ξέρω αν θα αντεπεξέλθει. Μια σοβαρή και καλή Χόνκα κερδίζει σήμερα χωρίς προβλήματα. Θα την εμπιστευθούμε μιας και έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Άσος στο 1.57 (Betshop).

Σεϊναγιοέν-Βάασα(17:00)

Επιμένουμε Φινλανδικά και πηγαίνουμε στο ματς της Σεϊναγιοέν που δείχνει πολύ δυνατή φέτος και αντιμετωπίζει τη Βάασα, μια ομάδα που έχει να δει πάνω από 7 αγώνες τη νίκη. Έχει 19% πιθανότητες να κερδίσει, κάτι που μπροστά στο 60% περίπου της γηπεδούχου φαντάζει απειροελάχιστο. Είναι μια μεγάλη αλήθεια όμως. Η Σεϊναγιοέν παίζει πολύ καλά προσεκτικά και με σοβαρότητα. Οι Χετεμάι και Όλινικ κάνουν πάρτι μπροστά ενώ για τη Βάασα οι έμπειροι Εμπουέλε, Μορισέι και Σαρ δεν έχουν βοηθήσει καθόλου. Το πρόβλημα της Βάασα δεν είναι σαφώς μόνο το σκοράρισμα αλλά και η άμυνα καθώς δέχεται εύκολα γκολ. Η Σεϊναγιοέν έχει καλή άμυνα και αν παίξει σωστά δε θα έχει πρόβλημα να πάρει και τη νίκη εντός έδρας. Πάμε με τον άσο στο 1.79 (Betshop).

ΑΪΚ Στοκχόλμης-Έλφσμποργκ(17:00)

Πάμε στη Σουηδία και στο ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην 3η ΑΪΚ και στην 8η Έλφσμποργκ. Η ΑΪΚ έχει μόνο μία ήττα εντός από Νόρσεπινγ ενώ οφείλει να έχει και το μυαλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και θα παίξει σε λίγες μέρες  τον επαναληπτικό του 2-1 απέναντι στην Αραράτ. Η ΑΪΚ από άποψη ποδοσφαιρική και στοιχηματική παρουσιάζεται πολύ σοβαρή, χωρίς εκπλήξεις και είναι μια ομάδα που παρουσιάζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με κλειστό ρυθμό, ματς στο άντερ και έτσι τα ελέγχει καλύτερα. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό, αλλά είναι και το κυριότερο στοιχείο που της δίνει τη δυνατότητα να είναι 3η, να κυνηγά την πρωτοπόρο Μάλμε και να διεκδικεί μία ευρωπαϊκή πρόκριση. Έχει 3/3 εντός με αντίπαλο την Έλφσμποργκ από το 2016. Και αυτό σημαντικό. Η Έλφσμποργκ από την άλλη μεριά είναι καλή, αλλά όχι όπως ήταν πέρσι και στην αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος. Θέλει τη νίκη να ανέβει αλλά το ματς είναι αρκετά δύσκολο. Η ΑΪΚ επίσης, υποχρεούται να σκοράρει πρώτη, να το καθαρίσει και να μην έχει περαιτέρω προβλήματα ενόψει Γιουρόπα Λιγκ. Θα τη στηρίξουμε και θα πάμε με τον άσο στο 1.73 (Stoiximan). Καλή τύχη σε όλους κι όλες.

Τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα καθημερινά στο onlinestoixima.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button