Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα! (pics)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την πρώτη της συγκέντρωση είχε σήμερα η ομάδα μας για την καινούρια σεζόν, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.

Η ομάδα ξεκίνησε με τον αγιασμό, παρουσία διοικητικού και ποδοσφαιρικού τμήματος. Στη συνέχεια είχε ολιγόλεπτη ομιλία του προπονητή και του τεχνικού team στους ποδοσφαιριστές μας πριν την έναρξη της προπόνησης τους.

Στο τεχνικό κομμάτι διαθέσιμοι στον προπονητή είναι οι ποδοσφαιριστές:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΖΙΟΥΛΗΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, KRIZMAN, LEO BAPTISTE, ΛΙΑΣΟΣ, ΛΩΛΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, NAUMETS, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΞΥΔΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, PANTELIC, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΠΗΛΙΟΣ, RADOVAC, ΣΙΟΝΤΗΣ, SHERGELASHVILI, ΣΚΟΝΔΡΑΣ.

To πρόγραμμα της 1ης προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις συνοχής, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής ακολούθησε ένα πρόγραμμα επίδειξης των επιθυμιών του στην προπόνηση και για το τελείωμα το πρόγραμμα είχε οικογενειακό διπλό.

Η προπόνηση έγινε παρουσία κόσμου στο Ζωσιμάδες και η ομάδα αποχώρησε μετά το τέλος αυτής για το προπονητικό στο ΠΕΑΚΙ.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας είναι αύριο με το πρόγραμμα να έχει πρωινή και απογευματινή και θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚΙ.

Οι ποδοσφαιριστές Πανουργιάς και Οικονομόπουλος δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα μας, γιατί απομένει η επικύρωση των συμβολαίων τους.

Link: http://bit.ly/30CVICk

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pastraining

Διαβάστε επίσης

Back to top button