Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στα πέναλτι «λύγισε» την Ίντερ η Γιουβέντους (vids)

Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε 4-3 (κ.δ. 1-1) στα πέναλτι της Ίντερ στο International Champions Cup.

Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε 4-3 (κ.δ. 1-1) στα πέναλτι της Ίντερ στο International Champions Cup.

Η Γιουβέντους επικράτησε 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) της Ίντερ για το International Champions Cup και πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά.

Η Ίντερ πήρε προβάδισμα στο 10ο λεπτό με αυτογκόλ του Ματάις Ντε Λιχτ, όμως στο 68ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ, έχοντας και την τύχη με το μέρος του καθώς η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα πέναλτι. Εκεί, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού έπιασε τα πέναλτι των Ρανόκια, Λόνγκο και Βαλέρο και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με το τελικό 4-3 μετά και την διαδικασία των πέναλτι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαουρίτσιο Σάρι): Στσέζνι (46′ Μπουφόν), Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ (46′ Ντεμιράλ), Μπονούτσι (68′ Ρουγκάνι), Κανσέλο, Ραμπιό, Πιάνιτς (65′ Τζαν), Ματουϊντί (78′ Μουρατόρε), Μπερναρντέσκι, Ιγκουαΐν (46′ Μάντζουκιτς), Ρονάλντο.

ΙΝΤΕΡ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς (46′ Πάντελι), Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι (78′ Ρανόκια), Σκρίνιαρ (78′ Μπαστόνι), Γκαγκλιαρντίνι (78′ Ζοάο Μάριο), Μπρόζοβιτς (78′ Βαλέρο), Σένσι (78′ Μπαρέλα), Καντρέβα (88′ Αγκουμέ), Ντάλμπερτ, Πέρισιτς (78′ Λόνγκο), Εσπόσιτο (78′ Πούσκας).

Διαβάστε επίσης

Back to top button