ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη με ολική ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία!(vids) / Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης!

Την πρώτη του ανατροπή έκανε για φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος κέρδισε τον ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας.

Την πρώτη του ανατροπή έκανε για φέτος ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος κέρδισε τον ΝΠΣ Βόλος εντός έδρας.

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο ΠΑΣ Λαμία στο τρίτο φιλικό του παιχνίδι για φέτος. Τα γκολ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο πέτυχαν ο Δημούτσος και Σάλιακας.

Το ματς:

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πιέζοντας ψηλά με συνέπεια να κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Μόλις στο 2΄ ο Μυστακίδης έκανε το πρώτο σουτ του παιχνιδιού με τον Θεοδωρόπουλο να μην απειλείτε.

Στο 9′ ο Τσούκαλος έφυγε μόνος του στη πλάτη της άμυνας, όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά και κόπηκε, ενώ πιο πριν ο Καραμάνος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου αλλά στην αντεπίθεση δεν τον ακολούθησε κανένας δικός του με αποτέλεσμα να πάει χαμένη η ευκαιρία.

Δέκα λεπτά αργότερα, και έπειτα από ωραία πάσα του Σκόνδρα, ο Μπουλούλης πάτησε περιοχή έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τσούκαλο ο οποίος δεν κατάφερε με κεφαλιά να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η μοναδική αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ήταν και το 0-1 του Βόλου. Ο Μυστακίδης στο 37΄πήρε την πάσα από τον Λύραντζη, με δυνατό πλασέ κέρδισε τον Θεοδωρόπουλο….

Το σκορ έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως είχαμε ορισμένα νεύρα από Πλιάτσικα και Μυστακίδη έπειτα από ένα μαρκάρισμα του πρώτου και κλωτσιά του δεύτερου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάκη Χάβο να κάνει τρεις αλλαγές, περνώντας στο παιχνίδι του Δημούτσο, Ρόμανιτς και Βελλίδη. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει με ορισμένες σέντρες κυρίως από τα αριστερά αλλά καμία δεν βρήκε στόχο…

Στο 57΄ο Τομάς έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Δημούτσος βρέθηκε στην περιοχή ολομόναχος και με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλιδάκι έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 74΄ήρθε η ολική ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Χάβου κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Καραγκιόζη, ο Σάλιακας ανέλαβε την εκτέλεση και η μπάλα αφού βρήκε σε αμυντικό «ξεγέλασε» τον παίκτη του Βόλου και έγινε το 2-1.

Από και έπειτα η Λαμία ήταν αυτή που πίεζε με τον Ρόμανιτς να προσπαθεί συνέχεια να «τρυπήσει» την άμυνα του Βόλου, ενώ στο κέντρο έκανε κουμάντο ο Δημούτσος και ο Ράμος.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και το 2-1 παρέμεινε έως το τέλος του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βύντρα, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Τομάς, Καραμάνος, Τσούκαλος, Τουράμ

Αναπληρωματικοί: Βελλίδης, Σάλιακας, Βάντερσον, Ράμος, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Ανάκογλου, Καραγιάννης Αλ., Κωστίκα, Κουδουνάς, Νικολόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Καραγιάννης Χρ.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Φερράρι, Σαρμιέντο, Λύραντζης

Αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Ντεντάκης, Κορνέζος, Διαμαντής, Συμελίδης, Τσαούσης, Ηλιόπουλος, Γέντρισεκ, Ζοάο Τσερούλο, Μάξ Αουγκούστο, Κορέλας, Κραβαρίτης, Μπασόνγκ, Ατιάτ, Δημηνάς

Διαβάστε επίσης

Back to top button