Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στοίχημα: Ένας συνδυασμός με αξία και επιλογή στα γκολ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του πάμε στοίχημα! Μπήκε ο μήνας των μεγάλων διοργανώσεων, των μεγάλων πρωταθλημάτων και των πολλών επιλογών για εμάς φυσικά.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του πάμε στοίχημα! Μπήκε ο μήνας των μεγάλων διοργανώσεων, των μεγάλων πρωταθλημάτων και των πολλών επιλογών για εμάς φυσικά. Από σήμερα μπαίνει στο κόλπο και η Τσάμπιονσιπ με ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα στην πρεμιέρα και έτσι μεγαλώνει το κουπόνι στοιχήματος. Φυσικά και σε αυτό θα στοχεύσουμε και σε κάποιες κολώνες που μας έχουν δείξει κάποια εικόνα. Για να δούμε τι έβγαλε η διαλογή:

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Γιαγκελόνια (19:30):

Πρώτο χρονικά παιχνίδι το ματς από την Πολωνία. Ενδιαφέρουσα συνάντηση με διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και με διαφορετικούς στόχους. Η Ζαγκλέμπιε είναι 13η με έναν μόλις βαθμό, η Γιαγκελόνια είναι 6η με 3 βαθμούς. Χαμηλή συγκομιδή φυσικά και δικαιολογείται καθώς το πολωνικό πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Η Ζαγκλέμπιε πραγματοποίησε 7 φιλικά εκ των οποίων είχε 2 ισοπαλίες, 2 νίκες και 3 ήττες. Καθόλου θετικό πρόσημο αλλά στα περισσότερα εξ αυτών κατάφερε να σκοράρει. Την πρώτη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με την Κρακόβια ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από την Γκόρνικ Ζάμπριζε με 1-0. Η αντίπαλός της, Γιαγκελόνια ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Άρκα ενώ ηττήθηκε εντός από την Ρακόφ με 0-1. Πιο επικίνδυνη ως φιλοξενούμενη λοιπόν και μάλιστα πιο επιθετική και απελευθερωμένη. Η Ζαγκλέμπιε από την άλλη σκόραρε εντός και έχει το γκολ. Πάμε στο αμφίσκορο. GG στο 1.75 (Betshop).

Σαν Πάουλι-Γκρόιτερ Φιρθ (21:30):

Συνεχίζουμε με την Γερμανία και την Zweiteliga με την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Σαν Πάουλι υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρθ και μαζί συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Στην πρεμιέρα η γηπεδούχος δοκιμάστηκε στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ και επιβίωσε. 1-1 το τελικό σκορ με θετικά σημάδια. Καλή αγωνιστική εικόνα. Η αντίπαλός της έπαιξε εντός με την Άουε και ήταν κακή. Δεν σκόραρε και ηττήθηκε με 0-2. Στα φιλικά της σκόραρε κατά ριπάς, έδειξε τρομερή πειθαρχία, επιθετικότητα και άμυνα δυνατή. Κάποια στιγμή θα συνέλθει και η άμυνα της Σαν Πάουλι μπορεί να παραβιαστεί. Η Μπίλεφελντ πρέπει να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει κάτι θετικό. Έχει το γκολ και μπορεί να παλέψει. Η Σαν Πάουλι επίσης σκοράρει. Πάμε και πάλι στο gg στο 1.75 (Betshop).

Λούτον-Μίντλεσμπρο (21:45):

Πάμε και στην Τσάμπιονσιπ για να ολοκληρώσουμε το σημερινό μας στοιχηματικό ταξίδι. Η νεοφώτιστη Λούτον πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία πέρσι και κατάφερε να κερδίσει την άνοδό της επάξια. 3 φιλικά μόλις, τα 2 νικηφόρα το ένα με τη Νόριτς έληξε με διασυρμό 1-5 κατά της. Είναι μια ομάδα άπειρη για αυτήν την κατηγορία, θετικό ότι παίζει στην έδρα της στην Πρεμιέρα και έτσι μπορεί να κάνει ένα βήμα προς τη σωτηρία της, έστω αρχικό, καθώς κακά τα ψέματα, αυτός θα είναι ο στόχος της και στη συνέχεια ό,τι προκύψει. Από την άλλη η Μίντλεσμπρο προσπάθησε πέρσι να ανέβει αλλά δεν τα κατάφερε. Μένει και φέτος στην κατηγορία που γνωρίζει, προπονητής της ο Γούτγκεϊτ, που γνωρίζει τέτοιες κατηγορίες και μπορεί να την βοηθήσει. Πολλά τα φιλικά της, σοβαρά, και με δυνατούς αντιπάλους, αφού ξανά στοχεύει ψηλά. Σκοράρει, αλλά η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Και η Λούτον δείχνει να μπορεί να βγάλει ένα γκολ. Υπολογίζουμε το άγχος, την απειρία της και την δύναμη της ‘’Μπόρο’’ και πάμε στο όριο τω γκολ με κάλυψη. Χ2+under 4.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button