ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «κυανόλευκο» match report!

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, από τον αγώνα με τον Άρη.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το βράδυ του Σαββάτου 22/2 στο ΔΑΚ, η Λαμία αν και προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε δύο λεπτά ισοφαρίστηκε από τον Άρη για το τελικό 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ντεμπούτο για το Χρήστο Αραβίδη που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας μας.

Στο 16΄ η Λαμία κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέλεθ στον Καραμάνο. Ο Βασιλόγιαννης το εκτέλεσε  με τον Κουέστα να αποκρούει. Στο 24′ το 1-0 για τη Λαμία με τον Αραβίδη, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 48′ το 2-0 για τους γηπεδούχους, με κεφαλιά του Αραβίδη μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη.

Στο 52′ για τον Άρη, ο Φετφατζίδης έδωσε στο Λάρσον, που έκανε το πλασέ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 54′ έγινε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους με προβολή του Ιντέγε.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Αραβίδης, Ρόμανιτς (64’ Σάλιακας), Δημούτσος, Νιάσε, Καραμάνος (80’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι).

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (91’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (89’ Ντουρμισάι).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button