Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκολ και θέαμα στο Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης!(vid)

Σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη, το βράδυ της Κυριακής, στο "Ολίμπικο", Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους Ρωμαίους να παίρνουν τη νίκη, στα πέναλτι, επικρατώντας 5-4 των Μαδριλένων.

Σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη, το βράδυ της Κυριακής, στο “Ολίμπικο”, Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους Ρωμαίους να παίρνουν τη νίκη, στα πέναλτι, επικρατώντας 5-4 των Μαδριλένων.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μόντριτς έβγαλε μια θαυμάσια κάθετη πάσα στον Μαρσέλο και εκείνος άνοιξε το σκορ, για λογαριασμό της Ρεάλ, στο 16ο λεπτό. Ο Ζανιόλο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, από τα δεξιά, έδωσε στον Περότι και εκείνος, στο 34′, πλάσαρε τον Κουρτουά για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα, η Ρεάλ πήρε, ξανά, το προβάδισμα, με τον Μαρσέλο να σεντράρει και τον Καζεμίρο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση της Ρόμα, αφού ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τζέκο στο 40ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει, μετά το 65ο λεπτό, και οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες. Έτσι, οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Μαρσέλο να αναδεικνύεται σε μοιραίο για τη Ρεάλ και τη Ρόμα να παίρνει τη νίκη.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Φλορέντσι (63′ Σπινατσόλα), Φάσιο, Ζουάν, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (62′ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Ουντέρ, Περότι (Κλάιφερτ), Ζανιόλο (76′ Αντονούτσι), Τζέκο (76′ Σικ).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (62′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο (46′ Γιόβιτς), Μαρσέλο, Καζεμίρο (62′ Κρόος), Μόντριτς, Βαλβέρδε (46′ Βινίσιους), Αζάρ (71′ Ίσκο), Μπενζεμά (61′ Μπέιλ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button