ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία… με τα «μάτια» του Football Manager 2019!(2ο update)

Μία από τις αγαπημένες σας στήλες στο LamiaSports, επέστρεψε και σας παρουσιάζει τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσω του Football Manager!

Προσθέτουμε στο άρθρο μας για τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσω του Football Manager 2019, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Νταμίρ Κάχριμαν και Ταϊρόν ντελ Πίνο. Για τσεκάρετε…

Μία από τις πιο αγαπημένες σας στήλες στο LamiaSports, επέστρεψε και σας παρουσιάζει τις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία μέσω του Football Manager!

Πλέον έχουμε προσθέσει και τις δύο τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΣ, τον Νταμίρ Κάχριμαν και τον Ταϊρόν ντελ Πίνο.

Ας ξεκινήσουμε…

Ταϊρόν ντελ Πίνο

Ο Ισπανός είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία και ενώ όλοι περίμεναν έναν μεσοεπιθετικό, δηλαδή ένα «δεκάρι», ήρθε ο Ταϊρόν ένας δεξιοπόδαρος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος έχει και 14 παιχνίδια στην καριέρα του ως «δεκάρι».

Όπως βλέπετε και πιο κάτω στα τεχνικά χαρακτηριστικά ο Ταϊρόν έχει ένα 15 στην τεχνική κατάρτιση, δύο 14αρια στη ντρίμπλα και στην πρώτη επαφή ενώ 13 έχει στις εκτελέσεις κόρνερ, στις πάσες και στη σέντρα.

Και πάμε στα ψυχικά χαρακτηριστικά, όπου ο Ισπανός εξτρέμ έχει 14 στην δημιουργικότητα, 13 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα ενώ 15 έχει στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα αυτό που ξεχωρίζει από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή είναι το 13 στην ταχύτητα και τα 12αρια σε αντοχή, επιτάχυνση, ευκινησία και ισορροπία.

Τώρα, πιο πάνω βλέπετε τις θέσεις που μπορεί να καλύψει ο Ταϊρόν με τη φυσική του θέση να είναι αριστερός εξτρέμ…

 

Νταμίρ Κάχριμαν

Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΣ Λαμία απέκτησε έναν ακόμη τερματοφύλακα και αυτός είναι ο Σέρβος Νταμίρ Κάχριμαν.

Ο Κάχριμαν είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ και αυτό αποτυπώνεται και μέσα στο FM2019. Όπως μπορείτε να δείτε αυτά που ξεχωρίζουν από τον Σέρβο τερματοφύλακα είναι τα 13αρια στο μήκος βολέ και στην χαμηλή έξοδο, ενώ έχει 12 στα αντανακλαστικά, στην έκταση άλματος, στον έλεγχο περιοχής, στο μπλοκάρισμα αλλά και στα τετ α τετ.

Όσο αφορά τα ψυχικά έχει ένα 13αρι στην εργατικότητα αλλά και στην κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Στα σωματικά, η έκταση άλματος του 33χρονου τερματοφύλακα βρίσκεται στο 15, ενώ 12 έχει στην ισορροπία και στη φυσική αντοχή.

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Κώστας Θεοδωρόπουλος

Έπειτα πάμε σε έναν από τους τερματοφύλακες που απόκτήθηκαν από τον ΠΑΣ και είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Όπως βλέπετε και στην καρτέλα του πιο κάτω, στα χαρακτηριστικά του βλέπουμε πως ξεχωρίζει το 14  στην έκταση άλματος και στα αντανακλαστικά, ενώ έχει 13 στο μπλοκάρισμα και στην τάση για γροθιές.

Το μήκος του βολέ του είναι στο 12, όπως και η χαμηλή του έξοδος!

Όσο αφορά τα ψυχικά του χαρακτηριστικά έχουμε ένα 13 στην αποφασιστικότητα, ενώ 12 έχει στη γενναιότητακαι στην επιθετικότητα.

Στα σωματικά του προσόντα αυτό που ξεχωρίζει είναι η έκταση άλματος όπου έχει 16 και η φυσική αντοχή στο 12!

 

Μάρκος Βελλίδης:

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη τερματοφύλακα και αυτός είναι ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε αρκετά καλά χαρακτηριστικά στα προηγούμενα δύο FM, αλλά και τώρα δεν πάει πίσω.

Όπως βλέπετε στην καρτέλα πιο κάτω, ο Βελλίδης έχει 14 στην τάση για γροθιές ενώ έχει 12 στα αντανακλαστικά, στο μήκος του βολέ, στο μπλοκάρισμα και στην χαμηλή έξοδο.

Στα ψυχικά του χαρακτηριστικά έχουμε ένα 15 στην αποφασιστικότητα13 στη γενναιότητα και την ομαδικότητα αλλά και 12 στην επιθετικότητα, στην κρίση, στη συγκέντρωση και στην τοποθέτηση.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα του, ο Βελλίδης έχει ένα 13 στη δύναμη, στην ευκινησία και στην φυσική αντοχήενώ 12 έχει στην έκταση άλματος και στην ισορροπία.

 

Ροτζέριο Τουράμ:

Και πάμε τώρα στον μοναδικό σέντερ φορ που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία, τον Ροτζέριο Τουράμ.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ είναι μία από τις περιπτώσεις που αδικείται από το FM, καθώς έχει χαμηλά στατιστικά ενώ εμφανώς καλύτερος στην πραγματικότητα.

Παρόλο αυτά, όπως βλέπετε και πιο κάτω αυτό που ξεχωρίζει στον Τουράμ από τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα δύο 12αρια στις εκτελέσεις πέναλτι και στις κεφαλιές, ενώ στα τελειώματα (παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν επιθετικό) έχει μόλις 10!

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά, έχει ένα 15 στην αποφασιστικότητα, ένα 14 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και δύο 13αρια στο φυσικό ταλέντο και στην εργατικότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα βλέπουμε πως έχει εξαιρετικά νούμερα! 12 στη φυσική αντοχή, 13 στην έκταση άλματος και στην ευκινησία, 14 στην αντοχή, στην επιτάχυνση και στην ισορροπία και 15 στη δύναμη και στην ταχύτητα!

Οι θέσεις που αγωνίζεται και τα χαρακτηριστικά του σε κάθε μία από αυτές!

 

Δημήτρης Ανάκογλου:

Επόμενος της λίστας μας είναι ο μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Ανάκογλου.

Τη σεζόν που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ο Ανάκογλου είχε τρομακτικά καλά στατιστικά στο FM και ήταν ένα πραγματικό «κελεπούρι».

Τώρα, όπως βλέπετε και πιο κάτω τα στατιστικά του έχουν πέσει λίγο αλλά και πάλι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.

Ο Σερραίος μέσος έχει ένα 14 στην τεχνική κατάρτιση, τρία 13αρια στη ντρίμπλα, στις πάσες και στην πρώτη επαφή ενώ 12 έχει στις εκτελέσεις κόρνερ και φαουλ, στα μακρινά σουτ και στις σέντρες.

Τα ψυχικά του χαρακτηριστικά είναι εξίσου καλά! Έχει 13 στη δημιουργικότητα, στην κίνηση χωρίς τη μπάλα και στην ομαδικότητα ενώ από τα άλλα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν το 12 στην αντίληψη, στην ηγετική ικανότητα και στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, τα σωματικά του προσόντα είναι αυτά που τον κρατάνε χαμηλά καθώς έχει μόλις ένα 14 στην ευκινησία, ένα 12 στην επιτάχυνση και ένα 11 στην ταχύτητα.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από 2 θέσεις όπως μπορείτε να δείτε:

 

Αλέξανδρος Καραγιάννης

Και ολοκληρώνουμε το review μας, με τον γνωστό από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΣ Λαμία, Αλέξανδρο Καραγιάννη.

Ο Καραγιάννης έχει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως υστερεί αρκετά στα σωματικά προσόντα.

Πιο αναλυτικά, έχει 13 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσει πέναλτι και φάουλ, στη ντρίμπλα, στη σέντρα και στην τεχνική κατάρτιση.

Το 13 στην αποφασιστικότητα και τα δύο 12αρια στην επιθετικότητα και στην εργατικότητα είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τα ψυχικά προσόντα του.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα βλέπουμε ένα 14 στην ευκινησία, 13 στην επιτάχυνση και 12 στην ταχύτητα.

Και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από 2 θέσεις, όπως βλέπετε και πιο κάτω!

 

Λουκάς Βύντρα

Και περνάμε στον Λουκά Βύντρα, έναν από τους πιο έμπειρους αυτής της ομάδας αλλά και γενικά της SuperLeague 1.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό με πολύ υψηλά ψυχικά χαρακτηριστικά, ενώ για την ηλικία του τα στατιστικά του είναι ανεβασμένα.

Όπως βλέπετε, ο Βύντρα έχει 15 στις εκτελέσεις πλαγίων αουτ, 14 στις κεφαλιές και στοι μαρκάρισμα ενώ 15 έχει επίσης και στο μαρκάρισμα.

Στα ψυχικά, έχει 17 στην εργατικότητα και 16 στην αποφασιστικότητα τα οποία ξεχωρίζουν. Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι και το 14 στην ομαδικότητα και τη γενναιότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού βλέπουμε ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι το 15 στην αντοχή και τη δύναμη ενώ 14 έχει στην έκταση άλματος.

Ο Βύντρα παίζει και ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξί μπακ.

 

Πάτρικ Μπαχανάκ

Περνάμε σε έναν ακόμη αμυντικό, αυτή τη φορά μπακ και ο λόγος για τον Πάτρικ Μπαχανάκ.

Ο νεαρός μπακ από το Καμερούν δεν έχει σπουδαία στατιστικά στο FM, όμως έχει την προοπτική για να ανέβει…

Όπως βλέπετε πιο πάνω, ο Μπαχανάκ έχει τρία 13αρια στα τεχνικά του στατιστικά, στις κεφαλιές, στο μαρκάρισμα και στα τάκλιν.

Στα ψυχικά του προσόντα βλέπουμε ότι ξεχωρίζει το 13 στην κρίση και στην τοποθέτηση ενώ έχει και 11 στη ομαδικότητα.

Στα σωματικά τα οποία είναι και τα πιο ανεβασμένα στατιστικά του, έχει 13 στην ταχύτητα, 12 στη δύναμη, στην επιτάχυνση, στην ευκινησία και στη φυσική αντοχή ενώ 11 έχει στην έκταση άλματος.

Ο Πατρίκ είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως σέντερ μπακ αλλά και ο αριστερός μπακ.

 

Μάνος Σάλιακας

Ο Μάνος Σάλιακας είναι ο επόμενος της λίστας, ένας ακόμη αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δεξιά αλλά και στα αριστερά του γηπέδου.

Όπως βλέπετε και πιο πάνω, ο Σάλιακας έχει 12 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στα μακρινά σουτ και 11 στις κεφαλιές.

Στα ψυχικά του στατιστικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι το 14 στην εργατικότητά του αλλά και στην επιθετικότητα. Επίσης, 13 έχει στην αποφασιστικότητα και 11 στη γενναιότητα, την κίνηση χωρίς τη μπάλα και στην ομαδικότητα.

Τέλος, το 14 στη φυσική αντοχή, το 13 σε αντοχή και επιτάχυνση είναι αυτά που ξεχωρίζουν για τον 22χρονο μπακ όσο αφορά τα σωματικά του προσόντα.

Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, ο Σάλιακας παίζει με μεγάλη ευκολία τόσο ως δεξί μπακ – χαφ όσο και ως αριστερό.

 

Λούκας Ράμος

Μεταγραφές στη Λαμία έγιναν και στο κέντρο και μία από αυτές ήταν ο Λούκας Ράμος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ έτσι ώστε να προσθέσει ποιότητα και δύναμη, πράγματα που μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε δει…

Τώρα όσο αφορά τα στατιστικά του, έχουμε στα τεχνικά τα δύο 12αρια σε πάσες και τάκλιν να ξεχωρίζουν ενώ 11 έχει στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά, έχει δύο 14αρια στην αποφασιστικότητα και στην επιθετικότητα ενώ 13 έχει στην εργατικότητα και 12 στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα βλέπουμε πως ο Ράμος έχει ένα 14 στη φυσική αντοχή και ένα 12 στην αντοχή του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, μπορεί να παίξει και μπροστά από τα σέντερ μπακ αλλά και στο κέντρο ως «8αρι».

 

Ανδρέας Βασιλόγιαννης

Και ολοκληρώνουμε, με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, έναν από τους αγαπητούς ποδοσφαιριστές της εξέδρας και ίσως έναν από τους παίκτες-κλειδιά της «κυανόλευκης» ομάδας.

Ο Βασιλόγιαννης όπως μπορείτε να δείτε έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, έχοντας 11 στα μακρινά σουτ, 12 στις εκτελέσεις κόρνερ και στις πάσες ενώ 13 έχει στις εκτελέσεις πέναλτι, εκτελέσεις φάουλ, πρώτη επαφή και σέντρα. Επίσης, έχει 14 στις ντρίμπλες και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά του προσόντα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το 13 στην αποφασιστικότητα και στο φυσικό ταλέντο ενώ στα σωματικά βλέπουμε ότι έχει 14 στην ευκινησία, 13 στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα αλλά και 12 στην αντοχή.

Ο Βασιλόγιαννης καλύπτει με μεγάλη ευκολία και την αριστερή και τη δεξιά πτέρυγα της επιθετικής γραμμής και το πόδι που χρησιμοποιεί περισσότερο είναι το δεξί του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button