Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Κυνηγώντας την πρώτη νίκη»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα με πολλές αναμετρήσεις να παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Το σύστημα αλλάζει πάλι σε «Τρίξι» στις σημερινές επιλογές μας και πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΜΟΝΑΚΟ – ΝΙΜ 16:00

Στην Γαλλία η Μονακό αντιμετωπίζει την Νίμ στην έδρα της και ψάχνει την πρώτη της νίκη, σε καμία περίπτωση δεν πείθει έως τώρα η ομάδα του Ζαρντίμ. Η Νίμ στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει δύο ήττες από Πάρι και Νίς. Και οι δύο ψάχνουν μια καλή εμφάνιση και βαθμούς αλλά η αμυντική τους λειτουργία είναι τραγική έως τώρα. Το 1.65 της Μονακό δεν στέκει σε καμία περίπτωση και ας κερδίσει 5-0. Η Νίμ θα πάει υποψιασμένη και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις για να ξεφύγει από την πίεση των γηπεδούχων. Ένα κλειστό ματς δεν ευνοεί κανένα μιας και η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη μετά τις δυο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Θα πάμε με το g/g & over 2.5 goal  με απόδοση 2.30 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ 18:00

H Βιτορούλ μετά τον αποκλεισμό από την Γάνδη για τα προκριματικά του Europa League έχει τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Όλες με g/g ενώ οι δύο από αυτές ήταν και over 3.5 (2-2). Ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός της έχει κοστίσει και έτσι έχει μένει πίσω στην βαθμολογία. Η Βολουντάρι προσπαθεί να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος για να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η Βιτορούλ πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να αρχίζει να ανεβαίνει στην βαθμολογία και η Βολουντάρι είναι μια ομάδα στα μέτρα της για να το καταφέρει. Θα πάμε με το 1 & over 1.5 με απόδοση 1.85

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 19:00

H Χιχον πάει και δεύτερη αγωνιστική σε ντέρμπι με ένα από τα φαβορί για άνοδο. Στην πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε την Χίρονα και κατάφερε να προηγηθεί στο 87΄ αλλά ισοφαρίστηκε τρία λεπτά μετά. Η Ράγιο το πήρε από εκεί που το άφησε πέρσι στην Πρίμερα, ισοπαλία στην έδρα της με 2-2 με την Μίράντες και ενώ έμεινε με 10 από το 7΄. Και οι δύο γνωρίζουν καλά την κατηγορία και το πόσο σημαντικός είναι κάθε βαθμός σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Μία δεύτερη ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανένα αλλά η Βαγιεκάνο δεν είναι μια ομάδα που παίζει για την ισοπαλία. Επιλογή σε αυτή την αναμέτρηση το g/g με απόδοση 2.00  κυρίως λόγο της συμπεριφοράς της Ράγιο αμυντικά και επιθετικά.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΙΜ

g/g & over 2.5 (2.30)

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

1 & over 1.5 (1.85)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

g/g (2.00)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 8.50

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button