ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος: Η «μάχη» των μπάτζετ!(pics)

ΠΑΣ Λαμία και Ατρόμητος την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα.

ΠΑΣ Λαμία και Ατρόμητος την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚΛ τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο την εξίσου καλή εμφάνιση με την 1η αγωνιστική και εννοείται η νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα, το LamiaSports καθώς πλησιάζει η αναμέτρηση της Κυριακής, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα, όπως σας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Αφού αναλύσαμε, όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε τον Ατρόμητο, σήμερα θα δούμε τη «μάχη» των δύο συλλόγων αλλά όχι εντός αγωνιστικού χώρου… αλλά εκτός!

Θα συγκρίνουμε δηλαδή τα μπάτζετ των δύο ομάδων!

Ξεκινούμε με τον φιλοξενούμενο. Το ρόστερ του Ατρομήτου αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με το «transfermarkt.com» κοστίζει 12,45 εκατ. € και είναι το 6ο ακριβότερο ρόστερ στη SuperLeague 1. Πέρυσι, η ομάδα της Αθήνας είχε ακριβώς το ίδιο μπάτζετ.

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές ο Σπύρος Ρισβάνης είναι πρώτος σε αξία έχοντας market value στα 1,25εκατ. €, ενώ τον ακολοθούν οι Ζοάο Ταλότσα και Μάντσον με 900χιλ. €.

Τέταρτος είναι ο Κλάρκ Ενσικουλού με τιμή στα 800χιλ. €, ενώ αυτός που «κλείνει» την πεντάδα είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι με 700χιλ. €.

Και περνάμε και στον γηπεδούχο ΠΑΣ Λαμία. Το ρόστερ της Λαμίας αυτή την στιγμή κοστίζει σύμφωνα με το «transfermarkt.com» κάπου στα 5,85 εκατ. €.

Τώρα, αν ρίξουμε μία ματιά στην πρώτη πεντάδα των ποδοσφαιριστών της Λαμίας θα δούμε ότι πρώτοι σε αξία στην «κυανόλευκη» ομάδα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας με τιμή 450χιλ. €, ενώ την ίδια τιμή έχει και ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Έπειτα, ο Μάρκος Βελλίδης είναι τρίτος με αξία 400χιλ. €, ενώ τον ακολουθούν οι Ελίνι Δημούτσος και Αναστάσιος Καραμάνος.

Ο μοναδικός τώρα από την πεντάδα αυτή που έχει καταφέρει να αυξήσει την τιμή του είναι όπως βλέπετε (το πράσινο βελάκι) είναι ο Βολιβιανός αμυντικός χαφ, Μπεχαράνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button