Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το big-4 και οι γκέλες της επανεκκίνησης…

Το... διάλειμμα των εθνικών ομάδων τελείωσε και άπαντες είναι έτοιμοι για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Το… διάλειμμα των εθνικών ομάδων τελείωσε και άπαντες είναι έτοιμοι για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Οι προπονητές έχουν τη συνήθεια να λένε πως το κενό βοηθάει τους συλλόγους. Ειδικά αυτό στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό και έχουν εντοπίσει τα λάθη τους.

Η πράξη όμως είναι τελείως διαφορετική! Το «big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το κενό των εθνικών ομάδων πολύ συχνά την «πατάει».

Ο πιο… συνήθης ύποπτος που αφήνει βαθμούς είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν «σκοντάψει» πέντε φορές και μάλιστα με ομάδες που θεωρητικά θα έπρεπε να νικήσουν. Χαρακτηριστικότερο είναι ότι τελευταία φορά επικράτησαν την περίοδο 2011-12 με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτοτε αφήνουν βαθμούς! Οι «πράσινοι» στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αρη.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν κατάφερε να επικρατήσει σε τέσσερις αγώνες, μετά τη διακοπή. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα παιχνίδια αγωνίστηκε εκτός έδρας. Για τους προληπτικούς ο «δικέφαλος» θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button