Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Μουντομπάσκετ 2019: Προγωνστικά για το Αργεντινή – Γαλλία!(vid)

Δείτε τις επιλογές του us-sportsbet.com για τον σημερινό αγώνα του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή.

Δείτε τις επιλογές του us-sportsbet.com για τον σημερινό αγώνα του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή.

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΑΛΛΙΑ

13.9.2019 | 15:00

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 

Η Αργεντινή έκανε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Σερβία και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Αργεντινή με κορυφαίους τους Καμπιάσο, Σκόλα, Γκαρίνο και Ντέκ με 20, 18, 15 και 13 πόντους αντίστοιχα έτρεξε όταν έπρεπε και έβαλε μεγάλα σουτ. Πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση με μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην διοργάνωση.

ΓΑΛΛΙΑ

Οι Γάλλοι έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι τις Ηνωμένες Πολιτείες και πήραν μια πολύ άξια πρόκριση. Πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 45-39, και στο τρίτο δεκάλεπτο οι Αμερικάνοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 66-63 και εκεί πίστεψαν ότι γύρισαν το ματς. Η Γαλλία είχε αντίθετη άποψη και με ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο πήρε την νίκη με 79-89 με κορυφαίους τους Γκομπέρ και Φουρνιέρ με 21 και 22 πόντους αντίστοιχα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι με έπαθλο ένα μετάλλιο, Γαλλία και Αργεντινή θα τα σώσουν όλα για την συμμέτοχη στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου. H Γαλλία έχει περισσότερες λύσεις και δεν στηρίζεται αποκλειστικά στο σουτ.Η Αργεντινή θα παλέψει και αν της βγουν τα σουτ θα έχει ελπίδες. Η Γαλλία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει και θα πάμε με το χάντικαπ 4.5 πόντους για την Γαλλία με απόδοση 1.70.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button