Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Τα 4,4 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ και ο φάκελος αδειοδότησης»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την ΑΜΚ που έκλεισε στα 4,4 εκατ. ευρώ και τον φάκελο που καταθέτει ο Παναθηναϊκός.

Στα 4,4 εκατ. υπολογίζεται πως έληξε χθες η τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, υπενθύμισε πως θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση στο «τριφύλλ», όπου θα προκυρυχθεί νέα ΑΜΚ της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ με τετράμηνη διάρκεια.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας, το εντυπωσιακό του πράγματος είναι πως αν κάποιος ψάξει τα χρήματα που μπαίνουν από τον μεγαλομέτοχο, θα δει πως μετά από 7 ΑΜΚ έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό που φτάνει 38 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά καταβάλλονται σε πιστωτές και οι «πράσινοι» έχουν ελάχιστα έσοδα, αφού δεν συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε πως σε αγωνιστικό επίπεδο στο «τριφύλλι» από Δευτέρα θα υποβληθούν σε διπλά τεστ για τον κορωνοϊό, για το αν έχουν τον ιό και σε τεστ αντισωμάτων, και αν πάνε όλα καλά θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις. Αυτά τα τεστ θα κοστίσουν περί τα 100.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης θα βγάλει τα γκρουπ των 8 για να μπουν οι παίκτες και να κάνουν ξεχωριστά προπονήσεις.

Όσον αφορά τον φάκελο της αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει πρόβλημα, είναι πλήρης και δεν θα έχει κανένα ζήτημα. Μπήκε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Μπήκε 1,5 εκατ. ευρώ σε 3 μέρες, αν και ο Παναθηναϊκός δεν εισπράττει χρήματα από τον Μάρτιο. Δόθηκε ένα μεγάλο ποσό σε Γκονζάλες και Στραματσόνι και δεν θα έχει πρόβλημα στην υποβολή του φακέλου του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button