Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σβάρνας: « Έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες η Λαμία»

Για τον ΠΑΣ Λαμία και τον σημερινό αγώνα της ομάδας του, της ΑΕΚ, μίλησε ο Στράτος Σβάρνας.

Για τον ΠΑΣ Λαμία και τον σημερινό αγώνα της ομάδας του, της ΑΕΚ, μίλησε ο Στράτος Σβάρνας.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας μιλώντας στη NovaSports, σχολίασε το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ Λαμία για την 3η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Αυτό που τόνισε ο Έλληνας σέντερ μπακ ήταν ότι η Λαμία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά, ενώ συνολικά όλοι οι παίκτες της έχουν εμπειρία.

Πιο αναλυτικά:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Λαμία: «Περιμένω πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο 100%. Ο καθένας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Η Λαμία θα έρθει να παίξει κλειστά. Θα προσπαθήσει να παίξει στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί όταν μια ομάδα παίζει πολύ πίσω και πολύ κλειστά αμυνόμενη με τους έντεκα παίκτες πρέπει να κυκλοφορούμε τη μπάλα και όταν βρούμε τον κατάλληλο χώρο να κάνουμε επίθεση. Ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Λαμία εμείς πρέπει να είμαστε στο 100%».

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από την Λαμία: «Έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Έμπειρους παίκτες. Όλοι είναι έμπειροι.Ξεχωρίζω την αμυντική της λειτουργία. Καλύπτουν τους χώρους και παίζουν πολύ σφικτά. Αμύνονται ομαδικά».

Διαβάστε επίσης

Back to top button