Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το «παλεύει» για Πόνσε η ΑΕΚ!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το όνομα του Έκι Πόνσε να έχει απομακρυνθεί από την επικαιρότητα της ΑΕΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η υπόθεσή του έχει τελειώσει.

Η Ένωση θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, για την παραμονή του Αργεντίνου επιθετικού και, για αυτό το λόγο, τον άφησε να σκεφτεί, αναφορικά με την πρόταση που του έχει κάνει. Οι πιθανότητες, βέβαια, δεν είναι πολλές υπέρ της ομάδας, καθώς ακόμη κι αν έφτανε σε σημείο να συμφωνήσει με τη Ρόμα για την αγορά του, ένα σημαντικό θέμα είναι οι απολαβές του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ο Πόνσε να παραμείνει με ετήσιες απολαβές στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να δεχθεί μεγάλη μείωση, αν θέλει να παραμείνει κάτοικος Σπάτων.

Αν συμφωνήσει ο παίκτης, τότε θα επιχειρηθεί να βρεθεί μια φόρμουλα με τους «τζιαλορόσι» για την αγορά του, ενώ αν δε γίνει αυτό, τότε η ΑΕΚ θα επιδιώξει να τον ξαναπάρει δανεικό, ελπίζοντας πως η Ρόμα θα έχει διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2020.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button