Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αρχίζει η τέταρτη σεζόν του Basketball Champions League!

Η τέταρτη σεζόν του Basketball Champions League αρχίζει το βράδυ  (17/9), με 16 ομάδες να «ρίχνονται στη μάχη» του 1ου προκριματικού γύρου.

Η τέταρτη σεζόν του Basketball Champions League αρχίζει το βράδυ  (17/9), με 16 ομάδες να «ρίχνονται στη μάχη» του 1ου προκριματικού γύρου. Ανάμεσά τους ο Κεραυνός Στροβόλου, πρωταθλητής Κύπρου τη σεζόν 2018-19.

Πρώτη αντίπαλος της κυπριακής ομάδας είναι οι Μπάκεν Μπέαρς από τη Δανία, στη Λευκωσία, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της πρωταθλήτριας Δανίας, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής του ζευγαριού Κεραυνός-Μπάκεν θα αντιμετωπίσει στον β΄ προκριματικό γύρο τη Λιετκάμπελις από τη Λιθουανία. Σε περίπτωση πρόκρισης για την κυπριακή ομάδα, οι αγώνες για τον β΄ προκριματικό γύρο θα διεξαχθούν στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ουσιαστικά, υπάρχουν δύο προκριματικοί γύροι για τη σεζόν 2019-20 στο Basketball Champions League. Ο 1ος περιλαμβάνει δύο αγώνες σε κάθε ζευγάρι (ένας την Τρίτη και ένας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου) και οι οκτώ νικήτριες θα περάσουν στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου περιμένουν ήδη άλλες οκτώ ομάδες.

Από τους δύο προκριματικούς γύρους θα προκύψουν οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν απευθείας την πρόκριση για τους ομίλους.

Τρεις ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι) ξεκινούν το ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους φέτος από την κανονική περίοδο του Basketball Champions League. Η κανονική περίοδος του Basketball Champions League αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου…

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button