Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στην Εθνική για Τόκιο ο Κάρι!

Ο Στεφ Κάρι θέλει να ενισχύσει τις ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στεφ Κάρι θέλει να ενισχύσει τις ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε συνέντευξη του στο ESPN, ο Στεφ Κάρι γνωστοποίησε πώς θέλει να ενισχύσει την TEAM USA στους Ολυμπιακούς του Τόκιο λέγοντας: «Σίγουρα θέλω να πάω. Δεν έχω παίξει ποτέ σε Ολυμπιακή ομάδα. Ήμουν σε δύο Παγκόσμια χρυσά, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία εμπειρία που θέλω να ζήσω. Ελπίζω του χρόνου να συμβεί.

Betατζής

Αυτό είναι πλάνο. Ξέρεις, αν πάνε όλα καλά, ότι προφανώς πρέπει να αποφευχθούν τραυματισμοί ή άλλα ζητήματα που θα θέσουν πρόβλημα στην συμμετοχή. Είμαστε ακόμα και σήμερα οι καλύτεροι. Αν μαζευτούν οι παίκτες που πρέπει να βρεθούν στην ομάδα και να μας εκπροσωπήσουν σε Ολυμπιακό επίπεδο με την αφοσίωση που χρειάζεται», ενώ για τον πρώην συμπαίκτη του Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας βρισκόμαστε σε μια ηλικία που οι επιλογές μας είναι μπροστά μας και ο KD πήρε την απόφαση του και δεν μπορείς να πεις κάτι γι’ αυτό. Εύχομαι ακόμα να παίζαμε μαζί. Είναι υπερβολικά ταλαντούχος, τρομερό άτομο. Πετύχαμε πολλά μαζί. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οπότε πρώτα του εύχομαι τα καλύτερα, πρώτα με την αποθεραπεία του και σε όλα εντός και εκτός παρκέ. Θα έχουμε «μάχη» στην πορεία. Οπότε θα έχει πλάκα, καινούργιες εμπειρίες μπροστά μας.

Δεν υπήρχε η προσδοκία για κάτι, να τον πείσω για κάτι για το μέλλον του στους Ουόριορς. Τα πάντα βρίσκονταν στο τραπέζι. Το είπε κι ο Ντρέιμοντ. ”Δεν χρειαζόταν να πάρεις κάποιον στο τηλέφωνο και να έλεγε: αυτό πρόκειται να κάνω΄΄. Αν ήθελε θα έλεγε είναι ΟΚ. Αλλά δεν χρειάστηκε να πάρει κάποιον να πει, ”αυτό θέλω να κάνω για τον εαυτό μου”.  Και πρέπει να το σεβαστείς αυτό. Αυτό που ένιωθε ήταν σκληρό. Πολλά συμβαίνουν ειδικά όταν είσαι στην κορυφή της λίγκας. Εκτός από το πως προσαρμόστηκε στο Μπρούκλιν, ξεχώρισε τον εαυτό του από τους Ουόριορς. Νομίζω ότι ξέρει, πως ήμασταν ως συμπαίκτες, πως ήμασταν ως φίλοι εντός και εκτός παρκέ. Κανείς δεν θα μας πάρει όσα πετύχαμε. Αλλά στο τέλος, ότι τον έσπρωξε να πάρει αυτή την απόφαση και όπως θέλει να την εξηγήσει, αυτό απλά συμβαίνει».

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close